Omiljene teme za razgovor na sastanku...

Pa uglavnom to sto ne vole bas sve iste stvari kao muskarci.... Jes' djavola istina da vole mudrosere...ako glumis mudrosera one pomisle da si pametniji od njih pa se pocnu takmiciti. Ali ovo "sarmantan, dominantan" moze da prodje...

slazem se.msm da djevojke vole malo sasve momke a ne one koji ce da brbljaju o stvarima prije kulinova bana i da pametuju.na sastanku mozete da pricate smijesne stvari sto su vam se desile i ne vidim nikakvu frku oko komunikacije sa partnerom...
pricajte o:
1.vasoj ekipi
2.vrlo je slatko ako medjusobno ogovarate nekoga iz vase okoline(ali budite sig.da ce to ostati medju vama)
3.radite neke stvari zajedno(npr.budite mangupi ,uradite nesto skroz ludo cega cete se sjecati)
4.ako ne znate sta da pricate idite negdje na party i plesite i zabavite se tako necete morati da se opterecujete sta cete reci nego cete uzivati i to je dovoljno...
ett malo od mene..nadam se da ce sluziti necemu:):hvala:

slazem se.msm da djevojke vole malo sasve momke a ne one koji ce da brbljaju o stvarima prije kulinova bana i da pametuju.na sastanku mozete da pricate smijesne stvari sto su vam se desile i ne vidim nikakvu frku oko komunikacije sa partnerom...
pricajte o:
1.vasoj ekipi
2.vrlo je slatko ako medjusobno ogovarate nekoga iz vase okoline(ali budite sig.da ce to ostati medju vama)
3.radite neke stvari zajedno(npr.budite mangupi ,uradite nesto skroz ludo cega cete se sjecati)
4.ako ne znate sta da pricate idite negdje na party i plesite i zabavite se tako necete morati da se opterecujete sta cete reci nego cete uzivati i to je dovoljno...
ett malo od mene..nadam se da ce sluziti necemu:):hvala:

2. To je potpuno glupo ako nakon raskida ne ostane super drugovi...mene moja bivsa sve ogovarala kod mog druga sa kojim je sad u vezi...a tkad sam bio sa njom, bio sam u svadji sa drugom. Hval bogu pa ga nisam nesto mnogo ogovarao, zato je sad on super prema meni...:lol:
3.Jeste, uletite u zoo vrt i silujte majmune...to je dovoljno ludo da zavrsite u ludari i imacete slobodnu sobu gde je sve oko vas meko pa cete moci dobro da se bacate.:mrgreen:
4.Pod uslovom da nisi rodjen bez nogu ili da ne znas da igras...

Sve dodje samo od sebe...Spontano,tako je najlakse i najbolje se ubija trema od neceg najobicnijeg,kao,gde cemo...?Gde se tebi ide?Gde se tebi ide..::D I onda te on nesto pita o omiljenom bendu i taaako..Samo spontano.

Ja mislim da bi svi hteli otprilike takav odgovor, mislim ono kao da im neko napise ceo govor : -gde cemo? -pa gde ti hoces?- ..... I onda oni nauce napamet... :D

Back