Omiljene teme za razgovor na sastanku...

Zapravo razmisljaju o svacemu...

Secam se jedne anegdote koju mi je ispricala drugarica.
Naime , ljube se oni, ljube i nakon toga on se zamislio.
Ona pita " O cemu razmisljas"?
On: Joj..ma glupo mi da kazem..
Ona " Ajde ajde ( sva srecna misli da ce reci nesto tipa da mu se svidja ili bla bla".
On " Ma jede mi se burek bas jako".

Tako da..ja uvek ocekujem neocekivano pri postavljanju tog pitanja.

Ona " Ajde ajde ( sva srecna misli da ce reci nesto tipa da mu se svidja ili bla bla".

:rotf: :rotf:Koja fora, znaci ne verujem!:hahaha: A sta mu je ona rekla nakon toga?:lol:

Haha, kakav Azathoth.

Isto, ali bukvalno isto i kod mene!:eek: Ja sa nekim ortakinjama mogu opusteno da pricam jer znam da mi je samo ortakinja i zabole me sta kazem, ali kad bih sutra trebao da se smuvam sa njom bilo bi mi neopisivo glupo da pricam o bilo cemu...! A za ortake ne moram ni da pricam...tu nema razmisljanja, vec samo vredjanja.:mrgreen:

E, kad bi moglo tako...koliko devojama kaze da samo brblja kad je u drustvu, a kad treba da se nadjete cuti k'o zalivena... Mada je tako i kod mene, ja kad krenem sa drugovima u skolu, ne zatvaram usta, a kad se nadjem sa nekom....:rumenko:
U *** isto:lol:
:)

Poslednja izmena:
Lik koji zna da prica, deluje hipnotisuce na vecinu riba, a i tako jedino mozes da potrefis ono sto nju zanima i da joj stvarno privuces paznju...

Zensko si prokletstvo,samo blebeci mislis da muskarce zanima to o cemu pricas?

Omiljene teme za razgovor na sastanku...

...znači,sve u svemu, na prvom sastanku i nisu bitne teme...samo da razgovor ne presuši...

Pa uglavnom to sto ne vole bas sve iste stvari kao muskarci.... Jes' djavola istina da vole mudrosere...ako glumis mudrosera one pomisle da si pametniji od njih pa se pocnu takmiciti. Ali ovo "sarmantan, dominantan" moze da prodje...

Brate, ako ne mozes da nadjes nesto sto oboje volite, i za sta ste oboje zainteresovani ne treba ni da budete zajedno... A uostalom ti i Krepta pisete kao da ne umete da pricate ni o cemu osim o pivu, utakmicama etc...

Pa uglavnom to sto ne vole bas sve iste stvari kao muskarci.... Jes' djavola istina da vole mudrosere...ako glumis mudrosera one pomisle da si pametniji od njih pa se pocnu takmiciti. Ali ovo "sarmantan, dominantan" moze da prodje...

Dozvoli kolega, ja volim mudrosere.
I mnogo ih devojaka voli.

E sad ako se neko mora PRAVITI mudroser ondak se to vrlo brzo prepozna pa mi se takvi gade jos vise od onih koji zbog skromnih kapaciteta ne mogu ni da pretvaraju da su mudroseri.
Svako treba znati svoje mesto i ne gurati se gde mu mesta nije.

A najtuznije je pak videti kada je zena ili muskarac sa nekim evidentno manje inteligentnim od sebe. To se zove lecenje komplexa ..ne ljubav.

E sad, dragi moj, sve zavisi kakva je tvoja ciljna grupa, jelte..
U tome i jeste char..nisu svi istih sposobnosti i kapaciteta pa krpa lako nadje zakrpu.
Prilagodjavanje prilagodjavanje.

Brate, ako ne mozes da nadjes nesto sto oboje volite, i za sta ste oboje zainteresovani ne treba ni da budete zajedno... A uostalom ti i Krepta pisete kao da ne umete da pricate ni o cemu osim o pivu, utakmicama etc...
razgovor o fudbalu dok cirkamo pivo /sweeeeet
btw, necu se napijem vishe NIKADA
sve mi deluje da ste me namestili na onoj odvratnoj slici

ma nije bitno koja slika, proganjace me ceo zhivot
uzhas
inache pazi: secam se do trenutka kad sedim i lagano padam u stranu i zaspim.
Sledeca scena: sedim u taksiju sa slavkom
sledeca scena: ustajem u 11 ujutro
sve izmedju MRAK

Stoko pijana, ti i Lucic ste se OLESILI SAMO TAKO!!!!

On mi je prosuo oko 2l piva po farkama, a tvoja bljuvotina me promasila za oko 5cm... Cuvajte se Lexe u utorak, pojesce vam jetre od zajebavanja, a ni ja necu imati mnogo milosti...

Back