Omiljene igre i preporuke

Meni je četvorka nešto drugačija što se tiče borbi. Nema onaj hex grid što je veliki flaw. Brate ne znam da proračunam koliko mi treba da dođem do protivnika.

Igrao sam 5 sa bratom i sa drustvom, zanimljivo je ali traje jako dugo.
Najveci problem su mape, ne mozes da izaberes svaki zamak na svakoj mapi.
Igrao sam samo 3, 5 i mislim da je bio 6 deo. Taj mi se nije dopao i ima ubedljivo najgori gejmplej.

Ali random map generator je sve. To trojka ima i svaka čast programerima koji su napravili to čudo. Znači samo roknem random i vozim sa novim iskustvom uvek. Ne mora da pamtim svaku mapu napamet i da uvek prelazim isto.
zar nisu i heroji 5 imali generator mapa?

premda toliko mapa ima na internetu da se skine za sedmicu da ti i ne treebaju stare verzije zbog mapa

zar nisu i heroji 5 imali generator mapa?

premda toliko mapa ima na internetu da se skine za sedmicu da ti i ne treebaju stare verzije zbog mapa

Nemaju kao 3 deo.
U 3 mozes pre svake partije da napravis mapu u generatoru i da igras dok u 5 prvo pravis mapu, moras da je sacuvas i tek potom igras.
Jos ucitavanje traje duze od gotovih mapa koje dolaze sa igrom.

Jeste težak, ali poenta je strategija i samo strategija. Najteži za igru meni je Inferno. Bukvalno im drugi unit pogađa i njegove ako su jedni do drugih. Haos koliko je beskoristan. A prvi unit, imp je tako lagan za ubijanje, služi samo da omogući kralju da igra prvi zbog dužine koraka.

Inferno je odlican u 5 delu, tamo su mi medju omiljenijima.

jeste li znali da kada u homm3 ostanete samo sa po jednim unitom, a zatim stvorite nekog elemental, a vaš unit pogine, dakle ostane samo stvoreni elemental, ako je isto i za vas i za protivnika, nevažno ko je dobio, na kraju piše defeat i jednom i drugom. :hahaha:

Nisam znao to za elementale, zanimljivo. Puno sam igrao HoMM3, sjajna igra naravno, od gameplaya do grafike i muzike koje su lepe i dan-danas (dokaz da kvalitetan audiovizuelni dizajn suštinski ne zastareva).

A pre trojke sam puno igrao dvojku, koja je prilicno slicna trojci, samo estetika ima nešto drugačiji šmek. Četvorka je bila interesantna, a nadalje je sve suviše slično trojci da bi me zainteresovalo (plus, grafika je bezlični 3d, daleko lošija atmosfera nego u ranijim izdancima serijala).

Back