Fakje
Primećen član
- Poruka
- 854
Interesantan izbor, odakle iskopa te naftalinke (Soldier of Fortune, Lionheart) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahaInteresantan izbor, odakle iskopa te naftalinke (Soldier of Fortune, Lionheart)![]()
Kreni ti od Doom Eternal od pre koju godinu umesto Soldier of Fortune, lepse ces se provestiHahaha
To su jedine prave (znači ne flash, ne pinball...) igre koje sam igrao. Nikada nisam prelazio na neke druge, delom što nisam imao potrebu ni želju, delom što baš dugo nisam ni igrao neku ozbiljniju igru. Verovatno ću jednom krenuti opet, ali od ovih gore pobrojanih.
![]()
HahahaKreni ti od Doom Eternal od pre koju godinu umesto Soldier of Fortune, lepse ces se provesti![]()
E jbg, nije neka besplatna (tipa flash i tako to, ili .io).Ehej de ste ljudi nisam pisao odavnonajskoroje sam igrao igricu There is no game, bukvalnk se tako zove igrica. Ti upadas u svet igre i program zeli da te izbaci. I sad treba da upadnes u igricu i vidis sta se desava. Mnogo mocno, brate! Po zanru je to neka puzzle igra, al mnogo ubaceno ce vidis ako odigras. Mnogo zabavna igra a opet i sa umetnicke strane impresivna i mnogo smesna igra, brate! Mora odigras!
hocuu i jaaaaaaaaaaaaaaaa
hocuu i jaaaaaaaaaaaaaaaa
treba mi.....
zelim......
ako neko dobije paket...ostavljam vam ovu sobaricuuuuu![]()
Može. Ja ću sobaricu, ti uzmi sve ostalo.hocuu i jaaaaaaaaaaaaaaaa
treba mi.....
zelim......
ako neko dobije paket...ostavljam vam ovu sobaricuuuuu![]()
moozeee bolji je gforce od mog
Ne volim te dzinovske kulere
slabasna konfiguracija kompa, a sobarica jedva 30 kg da ima..neb nista uzeo..
Šta znam, ja volim stare igre. Preporučujem uvek Heroes of might and magic 3. To je fantastična strateška igra.