Baby Yoda
Contributor
- Poruka
 - 21.753

Probao i ne mogu, prosto ne mogu. Nije mi to to. Znači nisam mogao 10 minuta izdržatiDobar je i 5 deo kada su tu obe ekspanzije.
Ali im je intro za igru i sve to najs. Muzika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao i ne mogu, prosto ne mogu. Nije mi to to. Znači nisam mogao 10 minuta izdržatiDobar je i 5 deo kada su tu obe ekspanzije.
Probao i ne mogu, prosto ne mogu. Nije mi to to. Znači nisam mogao 10 minuta izdržati
Ali im je intro za igru i sve to najs. Muzika.
Meni je četvorka nešto drugačija što se tiče borbi. Nema onaj hex grid što je veliki flaw. Brate ne znam da proračunam koliko mi treba da dođem do protivnika.Malo je drugacija mapa kada se igraju borbe u odnosu na 3 deo ali je sve skoro isto. Samo je malo nalickano.
A i kampanja sa paklom je najteza u celoj igri.
Meni je četvorka nešto drugačija što se tiče borbi. Nema onaj hex grid što je veliki flaw. Brate ne znam da proračunam koliko mi treba da dođem do protivnika.
Ali random map generator je sve. To trojka ima i svaka čast programerima koji su napravili to čudo. Znači samo roknem random i vozim sa novim iskustvom uvek. Ne mora da pamtim svaku mapu napamet i da uvek prelazim isto.
Ja nisam video za homm serijal. Hoće nekad i da omane i zaglavi ili tebe ili njega, ali ne često.To je najveci plus 3 dela.
Ne znam da li jos neka igra to ima.
zar nisu i heroji 5 imali generator mapa?Ali random map generator je sve. To trojka ima i svaka čast programerima koji su napravili to čudo. Znači samo roknem random i vozim sa novim iskustvom uvek. Ne mora da pamtim svaku mapu napamet i da uvek prelazim isto.
zar nisu i heroji 5 imali generator mapa?
premda toliko mapa ima na internetu da se skine za sedmicu da ti i ne treebaju stare verzije zbog mapa
Ne znam, snowtrooper je igrao peticu i nije pomenuo da ima map generator. Ne volim te online mape da skidam, samo ono što komp generišezar nisu i heroji 5 imali generator mapa?
premda toliko mapa ima na internetu da se skine za sedmicu da ti i ne treebaju stare verzije zbog mapa
nikada nije kasno da je igraš. ima sajt gde se redovno održavaju turniri u homm3. Igra ne izumireja sma peticu zavrsio celu sa svim dodacima..super je
i sedmica je sjajna
sesticu sam preskocio i to mi je zao.
anyway, koje ste gradove najviše voleli da igrate? nemojte mi reći da su to oni OP : Castle i Necropolis?![]()
homm 3U kom delu?
Ne znam gde je ona tema sa dzabe igrama ali... Epic daje Biosok 3 naslova dzabe.
homm 3
Znači Castle i Rampart.Tu sam voleo Castle ili vilenjake.
Znači Castle i Rampart.
Ja sam igrao Rampart i Tower.
Jeste težak, ali poenta je strategija i samo strategija. Najteži za igru meni je Inferno. Bukvalno im drugi unit pogađa i njegove ako su jedni do drugih. Haos koliko je beskoristan. A prvi unit, imp je tako lagan za ubijanje, služi samo da omogući kralju da igra prvi zbog dužine koraka.Tower je bio jako tezak za igru.
U 5 delu su vise balansirani.
Jeste težak, ali poenta je strategija i samo strategija. Najteži za igru meni je Inferno. Bukvalno im drugi unit pogađa i njegove ako su jedni do drugih. Haos koliko je beskoristan. A prvi unit, imp je tako lagan za ubijanje, služi samo da omogući kralju da igra prvi zbog dužine koraka.