Omiljena pekara u Kraljevu?

pa niko ne ume da napravi burek, pecivo i kolace kao Albanci i Goranci...kao sto su Sarajlije i Pazarci tatamate za cevape
ruku na srce, mi mozemo samo da pokusavamo, ali slaba vajda
mi smo majstori za rakiju i pecenje

Ma daj, naučili ih Turci! :thumbdown:

A roštilj, u NP nema pasa lutalica! :P A meni je najbolji roštilj u gradu Banjalučka klopica, juče sam hladan ćevap jela za Milicom. :zaljubljena: Receptura direktno iz BL a lepinje sveže, vruće iz NP!

Burek u Korniju je majka Jana za sve ostale bureke... I kroasan sa chokoladom.
By the way, malo ispred rampe je ponovo otvorena pekarica. Od 18 h sva peciva su upola cene i u to vreme krene gomilanje ljudi ispred vrata. Svi chekaju minut posle 18 h da se nahrane :D

Pih,j**em ti...Taman sam se ponadao da ću jednom pojest' kvalitetan burek sa mesom iz Ane,kad ono moša!Uzmem ja tu burek pošto je pekara na putu ka kući i čim dođoh u gajbu krenem da ga žderem...U početku je balans crnog luka i mesa bio blago rečeno izvrstan!E kad sam pojeo polovinu uzete četvrtine,nastalo je golemo razočarenje...Bili su Jevreji da stave dovoljno mesa pa su ga nadoknadili lukom!:dash:Kako sam se samo namrštio kad sam to video i probao...Pa ja toliko luka ne stavljam u sardinu čoveče!:kletva:

Pa jedi burek sa sirom! z:p
Pa da me j**eš u bulju pred Milutinom ne bi ga jeo...
BulletPukeL.gif

Back