Omiljena pekara u Kraljevu?

Stvarno je u pitanju zadovoljstvo...
sad kao narucujem u pekarama neke integralne kifle, covece, kao da jedem grancice drveta....
mozda ste u pravu, jednom u nedelji ili dve, maznuti masan burek, sa sve natopljenim papirom, jer se kod nas u Srbiji Nista ne baca!!! pogotovo ako je tako nesto i hranjivo pride:)

Da bre, kakav je to jogurt od koga ne mogu da se naprave veliki masni brkovi? Pa isplazis jezik, pa poskidas onis 7,8 posto zdrave mlecne masti, zbog koje i postoji jogurt, koji se btw uvek konzumira sa masnim burekom. Zivela mast!

Ako si gledao film Ringeraja kad jedu burek i piju viski Grant's z:mrgreen: I recenica Nadaleko poznati srpsko-irski dorucak...

Ako si gledao film Ringeraja kad jedu burek i piju viski Grant's z:mrgreen: I recenica Nadaleko poznati srpsko-irski dorucak...

Ma daj, šta ti fali?-Fali mi jogurt!-Pa čime ga menjaš?! Skivijem?! :super:

Ništa kao burek s jogurtom. I to onim sa 3,2% masti, manje ne ide. Ali samo uz burek. A što se tiče zdrave klope, ja nemam ništa protiv ali treba biti umeren u svemu. Ne kaže Del Boj za DŽ da "Ovo smrdi kao prdež vegetarijanca"! A kad nemam vremena da doručkujem, popijem onaj Balans jogurt sa cerealijama, zasiti me taman do druge kafe.

P.S.Imaš poJene za film, i meni je jedan od dražih.

Nisam gledao Ringeraja, ali znam scenu iz filma Bure baruta, kada Miki Manojlovic, kao bogati gastarbajter, dolazi u BG i salje konobara da mu u pola noci kupi burek i jogurt, i placa ga sa 100 nemackih maraka...uh, mogu da mislim koliko se njemu prijeo rekBu, nije zalio para
a istina je to...nasi ljudi u inostranstvu sanjaju nasu kuhinju

Upravo dosao iz Ane,i uopste nisam zadovoljan burekom...
Nedovoljno mastan,nedovoljno mesa...Jedva sam ga pojeo...Razmislicu dali cu skorije opet otici...

Najbolji burek koji sam ikada jeo je blizu BG-a...Cale(sofer covek koji zna svaku birtiju u bivspoj Jugi) mi je preporucio da tu svratim,i mogu reci da ono je neprevazidjeno...pekara se zove Bata,nalazi se u Meljaku kod Bg-a,100 metara pre motela Era...Ako ste u prolazu,svratite obavezno...

U Korniju, samo što trenutno renoviraju, baš sam malopre prošla tuda. Gazdin brat drži pekaru u Kursulinoj ulici, Srezo, dobar je, potkovica, samo što moraš da nosiš negde drugo da klopaš, kod njih nema mesta. I dobar je u Proleću, u Hajduk Veljkovoj pored Refeisen banke. Mladi radnik zaobiđi u širokom luku!

Back