Omiljena pekara u Kraljevu?

Čudan mi je nešto ovaj burek sa mesom iz Dade od kako je premeštena,kao da dodatno njupam nekakvu travu.:think:U svakom slučaju,bolji je od Aninog.Proširenje(koje vaistinu za sad mnogo ružno izgleda,no bitna je gabaritnost)pekare Dada je pohvalno,kontam da bi možda bilo fino izbaciti koji stočić napolje(kao što čine okolni kafići)...

P.S.Je li imao ko kakva iskustva sa pekarom Radosavljević preko puta elektrodistribucije?

Čudan mi je nešto ovaj burek sa mesom iz Dade od kako je premeštena,kao da dodatno njupam nekakvu travu.:think:U svakom slučaju,bolji je od Aninog.Proširenje(koje vaistinu za sad mnogo ružno izgleda,no bitna je gabaritnost)pekare Dada je pohvalno,kontam da bi možda bilo fino izbaciti koji stočić napolje(kao što čine okolni kafići)...

P.S.Je li imao ko kakva iskustva sa pekarom Radosavljević preko puta elektrodistribucije?

Pozstoji pekara Radosavljevic i malo iznad pruge. Da li je to isti vlasnik ili ne, tek jela sam im kroasane sa sirom. Jesu ukusni, ali UVEK LEDENI!!! :thumbdown:

Jelena! Jelena! Jelena! :rtfm: (Srezo, rođeni brat onoga što drži Korni, imaju potkovice!) :worth: Mada, u domaćoj radinosti je Srpsko čudo iz Iglu-a neprevaziđeno. Jeste probali? I to su mi komšije, mislim, u starom kraju, kod mame...
Vlasnik Kornija je Đole i Srezo mu je brat od strica rođenog.Rođeni brat Srezov je Ljupče.Onaj što popravlja televizore iza benz. pumpe kod štajge autobuske...

Da, ja sam tu nešto pogrešno upamtila, inače moja uža familija i stari komšiluk su upoznati sa svim tim. Znala sam da su Srezo i vlasnik Kornija braća, samo nisam znala kako. Uglavnom, obojica imaju dobar burek. :think: Al bi mi sad legla jedna osmina sa sirom! I je li Korni otvoren? Zadnji put kad sam prošla tuda, renovirali su a svakako mi je sad bliže nego da idem skroz u Kursulinu.

Au, kakva rodbinska povezanost i poznavanje iste :)
Xa,xa,xa...Ne radi se tu o nekom poznavanju rodbinskih odnosa,linija i kolena,već znam gazdaricu Kornija,a redovno kupujem i panju i burek kod Sreza i tu sam pre neki dan sreo tu gazdaricu,a Srezova žena me sutradan pita odakle znam njenu jetrvu i tako mi ona ukratko ispriča ko je kome i zašto brat.Eto do podataka se dolazi neki put i slučajno.Ozna sve dozna...

Back