Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Да, рекла је носио је мој отац почетком деведесетих
па је рекла не кажем да се носило код нас већ да су постојале

Када кажеш код нас обично се реферишеш на локацију тебе и твоје породице.
Није прецизно написала.

Ja njeno ''kod nas'' nisam uopšte shvatila kao ''kod nje i njene porodice'' nego kao ''kod nas u Srbiji'', i mislim da sam dobro shvatila. Jer ovo je forum gde obično većina misli na isto kad kažu ''kod nas'', i da je mislila ''kod nje i njene porodice'' a da se to ne odnosi na Srbiju, naglasila bi.

Omiljena obuca su mi patike..obozavam pumine patike..kupujem ih iz godine u godinu,dosta su mi udobne,lagane i jednostavno gde god da krenem nabacim ih na noge :P
Volim i neke cizmice sa malim peticama koje trenutno nosim po ovom vremenu kad je malo zahladilo,a i u modi su..
Stikle volim da nosim samo kad negde bas moram da se spremim i kada moram da budem elegantna,ne volim da nosim cipele sa velikim stiklama jer ne mogu dugo da ih nosim..ponekada kad krenem na posao obujem nesto lagano i onda kad dodjem na posao obujem stikle :PP
Sve u svemu patike rulzzzz

Omiljena obuca su mi patike..obozavam pumine patike..kupujem ih iz godine u godinu,dosta su mi udobne,lagane i jednostavno gde god da krenem nabacim ih na noge :P
Volim i neke cizmice sa malim peticama koje trenutno nosim po ovom vremenu kad je malo zahladilo,a i u modi su..
Stikle volim da nosim samo kad negde bas moram da se spremim i kada moram da budem elegantna,ne volim da nosim cipele sa velikim stiklama jer ne mogu dugo da ih nosim..ponekada kad krenem na posao obujem nesto lagano i onda kad dodjem na posao obujem stikle :PP
Sve u svemu patike rulzzzz

ih, jos treba da gledam kroz prozor svaki put kad izlazim iz kuce...

je l' vam se desilo nekad da nayebete na prepad?
Naravno da gledam kroz prozor svaki put kad izlazim iz kuće! :confused:
Neću da se smrzavam jer sam obukla kaputić a ne kaput, ili da se kuvam zato što sam obukla samo džemper a napolju je za kratke rukave. :confused:

tako poludim kad cujem taj izraz... to su patike za skejt i nisu skejterke. taj naziv je preuzet od ostalih na -ke (starke,martinke) ali nije pravilan jer njima nije ime skejt pa da su skejterke kao sto je slucaj sa ostalima
Šta sad napriča, bože me oprosti. :confused:

Back