Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja za maturu imam štikle od 10 cm,doduše poprilično stabilne,ali žuljajuuuu :confused:
danas sam otišla u njima na pijac :lol: malo da se uhodam,vratila se kući u suzama i zavrljačila ih.
I dalje ih nosim na maturu,ali samo dok uđem i slikam se :p jer će da nosim japanke u torbici i da se prezujem :cool:
inače imam isti problem i sa potpuno ravnim baletankama koje mesto đona imaju neki prokleti karton.Sinoć sam došla iz grada i odma ih bacila u kantu.Nikad više neću kupovati obuću koja je samo lepa za oko :confused:

Kupila sam crne starke, neke Rucanor, uglavnom koštale su 1000 din, a izgledaju apsolutno isto kao Conversove.
Cele sam ih iscrtala, ušivala sam neke dugmiće, i sad izgledaju kao da su doputovale iz '69...:lol:

Ne bih imala srca da tako nešto uradim Conversovim patikama.
Prvenstveno jer koštaju 50 evrića.:lol:

Ja sam bolesno zaljubljena u štikle i samo ih gomilam kao hrčak, a ne nosim ih zato što me bole noge. :cry:

Mislim, ne gomilam kao hrčak, ali imam nekoliko pari, koje obujem triput godišnje, i ćao.
Jedne sam kupila za NG, onda ipak otišla u drugim čizmama i ove nisam nijednom obula. :cry:

Mislim da ih se plašim. :eek:

Back