parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
dođi kod mene u goste
imam ja još više nego dovoljno prozora i sudova
mislim, treba biti uporan..
imam ja još više nego dovoljno prozora i sudova
mislim, treba biti uporan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajde sad mi srusi i poslednje zrnce optimizma.... a probala sam, majke mi
......kao, da gledam iz pozitivnog ugla i tako to....bem mu zivot i bedake i pms-ove...
u pravu si
znachi prvo mu gledam u novchanik, pa na osnovu toga mi se svidi ili ne..yeeZene kako se snalazite u situaciji kad tip ima puno kesha i to vam se naravno jako svidja (kao i svakoj zeni - bude presudno), ali sve drugo na njemu je uzas (njegov izgled, ponasanje). Kako preci preko svih losih strana zarad jedne dobre?
Kako izlazite na kraj s tim i koja odluka cesce prevlada, uzeti ili ostaviti?

u pravu si
ov je dovoljno da sruši i poslednje zrnce optimizma =(
znachi prvo mu gledam u novchanik, pa na osnovu toga mi se svidi ili ne..yee![]()
Zene kako se snalazite u situaciji kad tip ima puno kesha i to vam se naravno jako svidja (kao i svakoj zeni - bude presudno), ali sve drugo na njemu je uzas (njegov izgled, ponasanje). Kako preci preko svih losih strana zarad jedne dobre?
Kako izlazite na kraj s tim i koja odluka cesce prevlada, uzeti ili ostaviti?

Ako se zzali da su zzene sponzorushe, onda nema pas za shta da ga ujede.
Godinu dana me startuje lik koji pun kao brod, uz to i lep ali dve normalne recenice ne moze da sastavi.......i naravno da sam ostala bistre glave...i naravno da nisu sve zene sponzoruse....i dosadni su vise muskarci sa tom ustaljenom (i dovoljno neproverenom) recenicom!!!!

I ja sam se uvek pitao kako to da debeli masni tipovi koji tretiraju ribe kao smece a recimo imaju kesha uvek imaju neku preteranu ribu pored sebe...
Kad si u dobrim kolima videp da se vozi losa riba...![]()

Znaci bas sam pogodio. Tebi je izgleda rad na gradjevini sramota, a nije ti sramota kad neka podmetne guzicu pod kitu za kesh.
Ma da u pravu si, samo budale kopaju i zidaju.![]()

Sad hochesh da saznash neshto o konkurenciji, jeli mushka spomzorusho?![]()
![]()
![]()

a kada pomislim na gradjevinu, odmah mi se lakse digne, i tako nemam problema da se tandarim sa njima! 
Znaci bas sam pogodio. Tebi je izgleda rad na gradjevini sramota, a nije ti sramota kad neka podmetne guzicu pod kitu za kesh.
Ma da u pravu si, samo budale kopaju i zidaju.![]()