Omamljene keshom, kako ostati bistre glave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad neshto razmishljam...shta mushkarac uopshte josh mozze ponuditi zzeni sem kesha.... a hteo bi od nje svashta...
Sad sam josh neshto razmishljala...shta che nam bistra glava...ljudi se drogiraju i opijaju i nikakve vajde od toga...ovo je em korisno - em korisno....

Moze veliku kitu. Mada zene koje vole kesh su ili frigidne pa se torbaju samo zato da odrade svotu ili se vlaze i imaju orgazam na kesh.

Znaci da ti je teorija skroz ispravna.

Evo sad sam opet morala razmishljati umesto da jedem...
Vidi,stvari stoje ovako:
Puno kesha - velika kola - puno samopouzdanja - kita hoda kroz zzivot visoko uzdignute glave...
Nema kesha - jad i beda - mala kitica se povukla u sebe i SNUZZDILA...

Ta mala kitica nije beskorisna, ona moze posluziti kao zamena crva za pecanje.:lol:

A slusaj muskarci i jesu skloni tome da njima zene manipuliraju, zato zenama i nije tesko uveriti i loseg j,ebaca sa malom kitom a koji ima kesha da je dobar u seksu, a isto tako je lako uveriti dobrog j,ebaca da je los jer nema kesha.

Ko zna ko je prvi pokrenuo takvu teoriju, ja mislim da bas i nisu muskarci - jer logicno niko ne izmislja zakon koji ce njemu skoditi.;)

da li sve ovo znaci da muskarci bez love ostaju nevoljeni i sami celi zivot? ne. to samo moze da znaci da oni bivaju odabrani od kvalitetnijih zenskih osoba, i samim tim su srecniji.

Ma otkud ti to? Oni isto dobiju neke zzene koje niko ko ima kesha nije hteo da kupi,pa mu onda one zvocaju ceo zzivot da on nije sposoban, i kako bi ona bila gospodja da se udala za Zziku, eno on ima svoj biznis a ne k'o on,shto samo prdi po kauchu...
E bre, nishta ne znate.:lol:

Ljubavne bedake leche palachinke,
Pms-ove lechi shopping
nako-bedake lechi aerobik
zzivotne bedake lechi kur.obolja ili uvobolja ili du.ebolja
sve bedake lechi rad - bilo kakav, makar prala sav vesh iz ormara ponovo tek da ima shta da se rinta.

Oprala sam prozore, sve sudove koje posjedujem u kuhinji.............i nije mi bolje!
Daj neku drugu teoriju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back