DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
e ******* sad...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeee ja slusam stalno kako riba drnda lika onako bas mucki i pravo da ti kazem mislim da prvi put u zivotu imam toliko sazaljenje prema muskoj personi
p sve po malo od toga sto si rekao...al batali da razbijas glavu zasto je neko budala nigde te nece dovesti veruj
zasto on ostaje u toj " kombinaciji" i ulozi koju ima u istoj?
Pa tako voli.....
mazohista znaci?
Primetio sam tokom svog odrastanja a i sada, da odredjeni primerci jednostavno imaju neku potrebu da omalovazavaju drugi pol, sto kroz polu salu, sto ovako.
Uglavnom su se te price vrtele kod zenskog pola (mada i muskarci kukaju na zene u istom maniru), oni su ovakvi, onakvi, slabi, glupi, itd, itd.
E sad, cemu sve to?
Istina je da ima glupih (tj. losih) ljudi na sve strane, sada da li su to muskarci ili zene nebitno, ali mene zanima sta navodi ljude na takvo "omalovazavanje"?
U krugu istopolnih osoba (da ne kazem istomisljenika) koji su mozda imali slicna iskustva, nasi stavovi postaju prihvaceni pa onda mozemo da zarimo i palimo kako nam volja jer cemo dobiti podrsku za to?
A opet, cemu ta potreba za zaljenjem i paljenjem, neko je imao losa iskustva, pa tako istresa svoje frustracije, ili ono sto je po mom misljenju problem, neko se oseca inferiorno, uplaseno, ugrozeno, a reakcija coveka na nesto cega se na nekom delu boji je da omalovazava kako bi sebe makar u svojoj glavi ucinio nadmocnijim od onoga cega se na neki nacin boji?
Da stvari budu zanimljivije, sta znaci kada vam vasa voljena osoba prosipa takvu pricu?
Sta je u pitanju, frustracija, ugrozenost, kompleks, sujeta ili nesto peto?
zbog zavisnosti mozda?Pa valjda.... zasto bi neko volio biti potlacen, trpiti (bilo emocionalno bilo fizicki).... osim ako nije iz nekog izopacenog zadovoljstva...
ali zavisnost nije mazohizam..vec slabost u licnostiNe mozda, nego DA.![]()
zasto on ostaje u toj " kombinaciji" i ulozi koju ima u istoj?
ne znam procitala sam samo naslov i mrzim omalovazavanje svake vrste, svakog pola i bilo chega dal hoda, dishe, ili lezi na polici
pa ne znam idi pitaj ga
losa izolacija izmedju stanova
znaci ni zlo neces omalovazavati?
ali zavisnost nije mazohizam..vec slabost u licnosti
zlo je prestrasno. a omalovazavanjem dajes malu vaznost, zlu ne mozes dati nikakvu vaznost. zlo samo mozes ili ne mozes iskoreniti.
pitao sam za misljenje..
tru
ali kako i kojim sredstvima mozes iskoreniti zlo?
Ovisnost o mazohizmu, mozemo to i tako nazvati. Ali u svemu tome (kako god definirali) je manjak samopostovanja i samopouzdanja.
tru
ali kako i kojim sredstvima mozes iskoreniti zlo?
samo u sebi
u svetu ne mozes
Primetio sam tokom svog odrastanja a i sada, da odredjeni primerci jednostavno imaju neku potrebu da omalovazavaju drugi pol, sto kroz polu salu, sto ovako.
Uglavnom su se te price vrtele kod zenskog pola (mada i muskarci kukaju na zene u istom maniru), oni su ovakvi, onakvi, slabi, glupi, itd, itd.
E sad, cemu sve to?
Istina je da ima glupih (tj. losih) ljudi na sve strane, sada da li su to muskarci ili zene nebitno, ali mene zanima sta navodi ljude na takvo "omalovazavanje"?
U krugu istopolnih osoba (da ne kazem istomisljenika) koji su mozda imali slicna iskustva, nasi stavovi postaju prihvaceni pa onda mozemo da zarimo i palimo kako nam volja jer cemo dobiti podrsku za to?
A opet, cemu ta potreba za zaljenjem i paljenjem, neko je imao losa iskustva, pa tako istresa svoje frustracije, ili ono sto je po mom misljenju problem, neko se oseca inferiorno, uplaseno, ugrozeno, a reakcija coveka na nesto cega se na nekom delu boji je da omalovazava kako bi sebe makar u svojoj glavi ucinio nadmocnijim od onoga cega se na neki nacin boji?
Da stvari budu zanimljivije, sta znaci kada vam vasa voljena osoba prosipa takvu pricu?
Sta je u pitanju, frustracija, ugrozenost, kompleks, sujeta ili nesto peto?
kazem da zlo bez dobrog ne moze da postojiza ovo pitanje nemam odgovorjedino nekom moci mozes uticati...ali i to je promenjljiva kategorija, nisu svi uvek mocni u pravo veme, niti na odgovarajuci nacin. a i zloupotreba je velika.
sta ti kazeS?
ima tu svasta, kao i kucno vaspitanje koliko se nauci da se prosto uvazava drugo bice, ma kog pola.