kresa capri
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
mazda 1500 deluxe 1969-1972
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećam se kroz maglu da je tu stajao neki hardtop coupe, ali sam zaboravio šta je to bilo, evo sad me ti podseti. U svakom slučaju ga nema već duže vremena....Na primer , nakon duzeg vremena ponovo sam prosao pored crvenog Commodore/Coupe-a (ispod Beogradskog Dramskog) . Naravno u losijem je stanju od Corsaira , ali je dobra baza , vredan restauracije ... Medjutim i on polako propada na ulici . Premesten je blize kontejnerima , dobio je nekoliko malih cukancica , boja jos vise matirala , rdja polako krece u akciju , a mackama sluzi kao sastajaliste . Ne mogu da shvatim "ljubitelje oldtajmera" koji unistavaju ljubimce drzeci ih na ulici !
Ili garaza ili prodaja nekom ko ima garazu !!!
![]()

Hm, pre dva-tri meseca sam dobro bio obišao taj kraj peške i ništa zanimljivo nisam video.Ovaj se nalazi u nekoj Cerskoj? ili Sazanovoj? ulici ... ne znam tacno ...
Mislim da je ovde negde ... u ovom kraju

) pa ću ja to da proverim kada budem bio u prolazu.To je Saab 96, čini mi se da sam i tog slikao još zimus.
Videh danas na Slaviji takvog istog, samo plave boje.
Inače, u jednom dvorištu kod Karadjordjevog parka ima jedan takav beli leš, sa petokrakama na tablicama.
U Leštanima takodje ima još jedan plavi, sa nešto započetom restauracijom, eno ga, truli na livadi.
U tim Sabovima je Fordov V4 sa 1.5 65 konja. Momci iz MOPARA su taj motor fino naturpijali i za sezone relija krajem '60-ih iz njega izvukli preko 200 konja.
ima i jedan tamno crvenJedino shto sam ja u Leshtanima video je bila Navigator limuzina![]()
Kupuj to odmah! Nudi 200-300.Evo Taunusa TC o kojem sam pričao pre 10tak dana... Na osnovu maske bi rekao da je među poslednjim modelima...
MINUS nije coupeKupuj to odmah! Nudi 200-300.
Šalim se, ali znam ljude koji bi ga odmah kupili. To je GXL, najluksuzniji paket opreme, jedino mu vinil i šiber nedostaju.
Jedan moj drugar je pre para dana upravo sredio takav isti, u istoj ovoj crvenoj boji.

U tim Sabovima je Fordov V4 sa 1.5 65 konja. Momci iz MOPARA su taj motor fino naturpijali i za sezone relija krajem '60-ih iz njega izvukli preko 200 konja.
Evo Taunusa TC o kojem sam pričao pre 10tak dana... Na osnovu maske bi rekao da je među poslednjim modelima...
Tako sam ja čuo.Ne razumem ovaj deo...![]()
Znam o kojim kolima je reč. Čovek je za njega tražio mnogo para, iako je bio leš i to još muški udaren. Recimo da je bila cifra nekih 400 evra. Nudjeno mu je 300, on nije hteo, da bi ga kreten na kraju prodao Ciganima ne za veću cifru od 100 evra.Takav stojao do proslog leta na placu preko puta mene, samo bio je u kupe verziji... doduse havarisan... Moj komsija ga prodavao, ali nije bilo kupaca.... i na kraju ga prodao ciganima, dosli isekli, natovarili na tama i odneli...