Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Таунус стоји у Нишу у улици Књажевачкој. Прошле године када сам га сликао је већ био почео да трули, а сада је вероватно још гори. Гуме су издуване више година, ауто стоји испод липе па је прљав толико да се кроз прозоре не види.

Мислим да ће се процес пропадања наставити још неко време, на пример годину дана плус-минус пар месеци, па ће онда власник ставити оглас да га продаје, по некој нереалној цени, 1000 или више евра, па ће онда тако стајати још годину дана, и када схвати да нико не жели да плати тај ауто више од 500 евра јер више и не вреди, онда ће се разочарати и отерати га на отпад...

Pozdrav cjeloj ekipi,javljam se iz Bosne i zovem se Tarik a u drustvu sam poznat kao Stripy,imam Zastavu 125pz u orginalnom stanju i nje restaurirana,sve je fabricko na njemu,1973 godiste je i presao je orginalno po prvi put 92600km i ja sam drugi vlasnik

Pozdrav cjeloj ekipi,javljam se iz Bosne i zovem se Tarik a u drustvu sam poznat kao Stripy,imam Zastavu 125pz u orginalnom stanju i nje restaurirana,sve je fabricko na njemu,1973 godiste je i presao je orginalno po prvi put 92600km i ja sam drugi vlasnik

Mogu da ti dam broj telefona coveka koji kupuje stare raspale i restaurira ih i prodaje. To je radio do skorije, do pre par meseci, godinu/dve, ne secam se.

????
A da vidimo kako Olimpija vuče teret u odosu na Mercedes SK 2626! :P Eto ti poređenja.
Dalje, GS mi nije nikad bio lijep, ali kao auto je super, i nekako je simpatičan. Kao i svaki Citro, ima dušu. A CX mi je među 10 najlepših auta na svetu, pogotovo prva serija, ili druga Presidentiale...

Тачније СХ Престиж (Prestige).

Zašto "Turčibald", zaboga!?

Зато што су га Турци возили понајвише, да сад има да се купи нов 100% би га куповали. Други назив за који сам чуо је "циганска радост".:D

Kad smo vec kod Taunusa, ko bese vozi crveni sa RU tablicama? Bese neko sa foruma ovde?

Odakle ti to da je na RU tablama :mrgreen:

tfgggg-blurr.jpg

dscn1511.jpg

dscn1711.jpg

Mogu da ti dam broj telefona coveka koji kupuje stare raspale i restaurira ih i prodaje. To je radio do skorije, do pre par meseci, godinu/dve, ne secam se.
Dao bi liku koji ima savršenog broj lika koji kupuje leševe? Pokazuješ svoje mišljenje o Zastavama, ili...?

Тачније СХ Престиж (Prestige).

Зато што су га Турци возили понајвише, да сад има да се купи нов 100% би га куповали. Други назив за који сам чуо је "циганска радост".:D
Da, da, Prestige... Tipfeler.
I ja bih ga kupio 100% (napisao bih i 101%, ali je krkanski), da ima nov. Ali, jebg, nema. Će da napravimo da bude ki nov! :D

E pa doticni sa RU tablama je zapazen u utorak u Zarkovu kod Lav auta. Stajao sam na semaforu kod Lava, kad doticni gospodin skrece prema Ceraku. A znam da sam video ovde sliku tog crvendaca sa RU tablicama.
Elem, jel si ti bio nozzle ili neko drugi?

mislis ovakvog

Malo ti je prljav, ali progledao bih mu kroz prste... hehe
Ali, ono pod "100% bih kupio nov" se odnosilo na W123 Mercedes, ne na CX. Ali i CX bih, samo je W123 prvi na to-do listi.
da li iko zna "ford mustang gt 500 iz 1967" kako doci do ovog automobila?
Ahahahhaahah
Zam ja, komšija mi je, svako jutro mi svirne kad ide u servis... hahah

Ozbiljno sad.
Kako doći? Naručiš maketu sa ebaya za 50-ak € ima ekstra detaljna.

Ili spremiš ~20 ooo€ i kupiš u Americi, platiš još transport oko 1000€ i carinu i porez e znam koliko, i eto... imaš ga.

.........ili se maneš ćorava posla i uzmeš golf 2-ha-ha-haa.....

Видео сам на претходним странама да је било приче о мерцедесима, па рекох да вам покажем мерцедес који сам сликао овде у Нишу, стоји на релативно прометној раскрсници у насељу Пантелеј, а зарастао је у коров прилично:

Ја сад не знам тачно који је модел, мислим оно Wтај и тај, мислим да је ово неки пре минике...

Ако вас занимају слике још неких олдтајмера одавде, само кажите, поставићу, имам их на стотине...

Ovo je Meca koju sam ja pogodio za 14 000 din, tadasnjih 200e, bio je taxi u Bg pre hrista, i to 280, vodi se na 1965 god i naravno bio je zadnji put 200d iz reponje motor.
Prednji levi kos je pokidan tako da amortizer lebdi...
Odveo sam lika da mu ga pokazem za neku trampu a on ga krisom pazario i preprodao brze bolje nekom ko sada trazi 4000 evra a nije ga ni pipnuo.Tuzna prica jednog od 80% slicnih Srbijanskih istorija starih automobila.

Back