Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
124SpiderAbarth-Donnfest.jpg

< : http://www.sfconline.org.uk/models/124/124Abarth.asp

Овај мерцедес је завршио на отпаду пре пар година, док је старо гвожђе било добро плаћано, јер је власник, кога знам лично, мислио да ће тако зарадити добру пару, реда величине 100еура - више није могао да добије. Ауто није имао мотор, али је лимаријски био пристојан и имао је комплетан ентеријер у солидном стању, врло комфоран. Седео сам у њему...

Pozdrav drusto, nov sam ovde pa cu Vas zamoliti za oprostaj ako ne postupam po obicajima koji ovde vladaju.
Treba mi mala pomoc od nekoga ko se razume u e30. Nasao sam solidan 316 1988. godiste u oglasima kakav me interesuje. U pitanju 316 sa derivatom m10 motora (ima oznaku m98) od 1573 kubika i 75 konja. To je najslabiji e30. Jel neko vozio takvu masinu? Jasno mi je da ide kilavo, ali me interesuje koliko? Da li je 75 konja dovoljno da vuce tu karoseriju iole pristojno?
Uzmi da par stotina kila tezi W123 vuce u 200D verziji 55ks slab motor. Zači da tog može povući 75ks, misliš da su njemci glupi, možda?
Da ne ide, ne bi ni pravili to.
Usput, vozio sam 318is neko vreme, za toliki autić išao je prilično brutalno. Dakle, 20-ak ks slabiji 316 bi trebao solidno ići.
P.S. Pogrešio si temu, tvoj E30 će biti oldtimer za nekih 10 godina.

Овај мерцедес је завршио на отпаду пре пар година, док је старо гвожђе било добро плаћано, јер је власник, кога знам лично, мислио да ће тако зарадити добру пару, реда величине 100еура - више није могао да добије. Ауто није имао мотор, али је лимаријски био пристојан и имао је комплетан ентеријер у солидном стању, врло комфоран. Седео сам у њему...
Gde je sad, je li ostalo išta?
Danas ti u takvom stanju, još ako je i bez papira, i vredi toliko.

Oni se jos voze po putevima,nisu neki rariteti.Jos ako nemaju neki jaci motor,ne vrede mnogo.
Zbog takvih razmisljanja ih i bacaju. Treba da ostane 100 komada da bi "vredeli mnogo"!? I onda su dobri jer se mogu skupo prodati?
Batali tu igranku...

evo jedan al neznam koliko je star
Photo377-1.jpg

Photo380-1.jpg
Datsun 240Z(X) iliti Nissan Fairlady. '75-'83, otprilike... Znaci, dodje nesto kao oldtimer... Vise youngtimer.

Superbird... Pa, vidis po tome je li 114 ili 115... :P

Back