911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Nisam znao da je Abarth.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SUPERBird - gde je ovo slikano? Da li je ovo Niska zuta florida ili neka druga?
Uzmi da par stotina kila tezi W123 vuce u 200D verziji 55ks slab motor. Zači da tog može povući 75ks, misliš da su njemci glupi, možda?Pozdrav drusto, nov sam ovde pa cu Vas zamoliti za oprostaj ako ne postupam po obicajima koji ovde vladaju.
Treba mi mala pomoc od nekoga ko se razume u e30. Nasao sam solidan 316 1988. godiste u oglasima kakav me interesuje. U pitanju 316 sa derivatom m10 motora (ima oznaku m98) od 1573 kubika i 75 konja. To je najslabiji e30. Jel neko vozio takvu masinu? Jasno mi je da ide kilavo, ali me interesuje koliko? Da li je 75 konja dovoljno da vuce tu karoseriju iole pristojno?
Gde je sad, je li ostalo išta?
Овај мерцедес је завршио на отпаду пре пар година, док је старо гвожђе било добро плаћано, јер је власник, кога знам лично, мислио да ће тако зарадити добру пару, реда величине 100еура - више није могао да добије. Ауто није имао мотор, али је лимаријски био пристојан и имао је комплетан ентеријер у солидном стању, врло комфоран. Седео сам у њему...
Jedno pitanje - po cemu prepoznati da li Minika ima jaci motor (250 ili 280)?![]()
Jedno pitanje - po cemu prepoznati da li Minika ima jaci motor (250 ili 280)?![]()
Čuo sam da je vlasnik tog auta čovek koji je vlasnik prodavnice vatrogasne opreme nazvane Volga... Može bite da je taj auto deo reklamnog kolorita...
Zbog takvih razmisljanja ih i bacaju. Treba da ostane 100 komada da bi "vredeli mnogo"!? I onda su dobri jer se mogu skupo prodati?Oni se jos voze po putevima,nisu neki rariteti.Jos ako nemaju neki jaci motor,ne vrede mnogo.
Datsun 240Z(X) iliti Nissan Fairlady. '75-'83, otprilike... Znaci, dodje nesto kao oldtimer... Vise youngtimer.evo jedan al neznam koliko je star
![]()
![]()