Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пре пар година сам у једном дворишту у Нишу видео фићу са контра вратима и један велики црвени ауто, који ми је тада био потпуно непознат:

Пре пар месеци сам сасвим случајно видео слику истог таквог аутомобила и тада сам сазнао да је то воксал виктор. Мислим да је био један једини у граду. Али власнику изгледа да то није било битно, па га је отерао на отпад, и то не на ауто отпад, већ на отпад за старо гвожђе:

Бојим се да ће овако да заврше многи ретки аутомобили, докле год у нашем народу постоји убеђење да су стари аутомобили старо гвожђе, а не културно благо и историјско наслеђе.

Пре пар година сам у једном дворишту у Нишу видео фићу са контра вратима и један велики црвени ауто, који ми је тада био потпуно непознат:

Пре пар месеци сам сасвим случајно видео слику истог таквог аутомобила и тада сам сазнао да је то воксал виктор. Мислим да је био један једини у граду. Али власнику изгледа да то није било битно, па га је отерао на отпад, и то не на ауто отпад, већ на отпад за старо гвожђе:

Бојим се да ће овако да заврше многи ретки аутомобили, докле год у нашем народу постоји убеђење да су стари аутомобили старо гвожђе, а не културно благо и историјско наслеђе.
Steta ...

porsche 356 za 400e pa jos kabriolet nemorate da zovete prodat je kao i ostala kola od verovatno pokojnog dede http://www.kupujemprodajem.com/Porsche-356--75223-oglas.htm

Naravno da je prodat kad se nalazi u Oklahomi: Samo mi nije jasno kako mozete da se tripujete i da verujete. Neki moron nasao sliku na netu i dao besplatan oglas. **** bi mu kevu kad bi ga nasao, glavu bi mu razvalio, nego mi se **** za evropska vozila, slucajno sam video temu. Prodaje dedin auto. Verovatno je isti morbid dao i pre nekoliko godina oglas za Shelby GT 500 i Stingray Corvette! Evo vam link: http://bringatrailer.com/2009/02/page/2/

911s [SK];11395709:
Ima kod nas ljudi koji namerno daju takve oglase da zajebavaju narod i ortake. ...
Imaju viska vremena ... :ceka:

Najgori su realni oglasi , gde se nakon predjenih xxxkm. , izgubljenog vremena (i corbe) ustanovi da je prodavac iskreni moron ... pojava foto-oglasa je eliminisala gomilu takvih ispala .

imam ja nesto i za mercedase...

Samo tupom sekirom redom ekstremitete...
Glupa ideja davati lazne oglase.
Idiotski. Moronima dosadno... To je uglavnom tip ljudi koji bi temi mrtvi-hladni ponudili 600€ za Imperiala...(ako nemaju jet-pack, bili bi posle izjave verovatno stvarno mrtvi-hladni)
:hahaha:

Pozdrav drusto, nov sam ovde pa cu Vas zamoliti za oprostaj ako ne postupam po obicajima koji ovde vladaju.
Treba mi mala pomoc od nekoga ko se razume u e30. Nasao sam solidan 316 1988. godiste u oglasima kakav me interesuje. U pitanju 316 sa derivatom m10 motora (ima oznaku m98) od 1573 kubika i 75 konja. To je najslabiji e30. Jel neko vozio takvu masinu? Jasno mi je da ide kilavo, ali me interesuje koliko? Da li je 75 konja dovoljno da vuce tu karoseriju iole pristojno?

Koji je ovo auto?

qq-1.jpg

Back