srdjan63
Početnik
- Poruka
- 21
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili spremiš ~20 ooo€ i kupiš u Americi, platiš još transport oko 1000€ i carinu i porez e znam koliko, i eto...
sta ce tebi Ford,da nisi zastranio
Steta ...Пре пар година сам у једном дворишту у Нишу видео фићу са контра вратима и један велики црвени ауто, који ми је тада био потпуно непознат:
Пре пар месеци сам сасвим случајно видео слику истог таквог аутомобила и тада сам сазнао да је то воксал виктор. Мислим да је био један једини у граду. Али власнику изгледа да то није било битно, па га је отерао на отпад, и то не на ауто отпад, већ на отпад за старо гвожђе:
Бојим се да ће овако да заврше многи ретки аутомобили, докле год у нашем народу постоји убеђење да су стари аутомобили старо гвожђе, а не културно благо и историјско наслеђе.
porsche 356 za 400e pa jos kabriolet nemorate da zovete prodat je kao i ostala kola od verovatno pokojnog dede http://www.kupujemprodajem.com/Porsche-356--75223-oglas.htm
Imaju viska vremena ...911s [SK];11395709:Ima kod nas ljudi koji namerno daju takve oglase da zajebavaju narod i ortake. ...
Volga GAZ-24 u Zelenici kod Herceg-Novog:
ae ako budes isao u moje krajeve slikaj ono kod lalovica posto nemam vremena
Samo tupom sekirom redom ekstremitete...imam ja nesto i za mercedase...
Бојим се да ће овако да заврше многи ретки аутомобили, докле год у нашем народу постоји убеђење да су стари аутомобили старо гвожђе, а не културно благо и историјско наслеђе.
Idiotski. Moronima dosadno... To je uglavnom tip ljudi koji bi temi mrtvi-hladni ponudili 600€ za Imperiala...(ako nemaju jet-pack, bili bi posle izjave verovatno stvarno mrtvi-hladni)Glupa ideja davati lazne oglase.