Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukusi su razliciti , ali imajte na umu da je Allegro bio zestoko lep u svoje vreme , neuporedivo lepsi od svoje ondasnje (kockaste) konkurencije ... !!!

opinion07072404.jpg

Gde mu je kockasti volan, na ovoj slici?

Što se kadetta tiče, ovaj se čak i ja slažem da je ugly (ja ga zovem Kadett Pacer po AMC Paceru na kog mi liči), Fiat je tip 132 (isti kao čika Momin u Nacionalnoj klasi) oranž GS je od mog komšije (možda), IMV kombi je baš simpa, a za Senatora i Mantu... Moje iskreno saučešće!

Fiat je 131 supermirafiori (model pre cika Mominog)

Motor je izvadjen i u solidnom je stanju,fali tu mnogo toga,ali bitno je da je masina tu!Sad cemo polako da vidimo kako da se snadjemo za delove.Jako su retki i treba naci vezu po Francuskoj...

Mene samo nesto buni,zar nije bio takav auto koji se zvao karavela(caravelle),prije nekih 12-13 god. sam gledao jedan takav u NS,ali nisam dosao u pravo vrijeme,prodat je poslije nekih godinu dana!

Mene samo nesto buni,zar nije bio takav auto koji se zvao karavela(caravelle),prije nekih 12-13 god. sam gledao jedan takav u NS,ali nisam dosao u pravo vrijeme,prodat je poslije nekih godinu dana!

Hvala svima na cestitkama za auto!

Po nekoj mojoj informaciji u Srbiji ih nezvanicno ima 3.

Jedan sivi je u Beogradu i mozete ga videti u filmu "Crna macka beli macor",drugi se nalazi u Kikindi ili Zrenjaninu ali o njemu ne znam nista i ovaj moj je treci.Moj je u najjadnijem stanju...

Inace Renault Caravelle i Renault Floride su braca,tj ovaj Floride je navodno bio model za preko bare.Nisam jos stigao da proucim istorijat ali sada konacno imam razlog :super:

Back