Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Ukusi su razliciti , ali imajte na umu da je Allegro bio zestoko lep u svoje vreme , neuporedivo lepsi od svoje ondasnje (kockaste) konkurencije ... !!!
![]()
Gde mu je kockasti volan, na ovoj slici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukusi su razliciti , ali imajte na umu da je Allegro bio zestoko lep u svoje vreme , neuporedivo lepsi od svoje ondasnje (kockaste) konkurencije ... !!!
![]()
Meni se najvise svidja XJ-S.
![]()
Good choice!![]()
američka glupost...skrnavljenje oldtajmera...
Što se kadetta tiče, ovaj se čak i ja slažem da je ugly (ja ga zovem Kadett Pacer po AMC Paceru na kog mi liči), Fiat je tip 132 (isti kao čika Momin u Nacionalnoj klasi) oranž GS je od mog komšije (možda), IMV kombi je baš simpa, a za Senatora i Mantu... Moje iskreno saučešće!
I konacno!San o imanju oldtajmera je ispunjen.Danas je stigao Renault Floride iz 1965god,motor je 1.1 sa 41KW i naravno cabrioKupljen je ovde kod nas...
Mojoj sreci nema kraja![]()
I konacno!San o imanju oldtajmera je ispunjen.Danas je stigao Renault Floride iz 1965god,motor je 1.1 sa 41KW i naravno cabrioKupljen je ovde kod nas...
da ga dugo, dugo i sa uzitkom vozis![]()
jel' ovakav?![]()
Svaka cast!
Da nije iz Nisa?
Motor je izvadjen i u solidnom je stanju,fali tu mnogo toga,ali bitno je da je masina tu!Sad cemo polako da vidimo kako da se snadjemo za delove.Jako su retki i treba naci vezu po Francuskoj...
Motor je izvadjen i u solidnom je stanju,fali tu mnogo toga,ali bitno je da je masina tu!Sad cemo polako da vidimo kako da se snadjemo za delove.Jako su retki i treba naci vezu po Francuskoj...
Mene samo nesto buni,zar nije bio takav auto koji se zvao karavela(caravelle),prije nekih 12-13 god. sam gledao jedan takav u NS,ali nisam dosao u pravo vrijeme,prodat je poslije nekih godinu dana!