kresa capri
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da si mislio na razliku izmedju Consula i Granade ?ja ipak misli da je to ford konzul lici na granadu mk1

Ja mislim da nije greška, jer se Special upravo i prepoznavao spolja po duplim farovima, dok je običan 124 imao veliki pojedinačni okrugli far kao Lada Standard
![]()
Međutim, pogledajte pažljivo one isturene male crne delove na braniku. Na gornjoj slici su oni mali (Fiat 124), dok ih je Seat 124 imao baš kao i Lada
![]()
ali hocu samo da vam pruzim par podataka...
Sredjen njegov originalni prohromski auspuh iz `69. godine.
Sve me iskostalo 200 evrica. Karoserija nije losa, pokazao malo na pragu kod suvozaca, ostalo je OK. Unutrasnjost posle glancanja i mackanja ko nova (sve originalno, sedista crna imitacija koze).
Tog Caprija treba kupiti za 300 evra, pošto vidim da je neudaran, mada mu fale lajsne na prednjoj i zadnjoj šoferci, kao i natpisi pozadi.
Bravo za trud! Od kada je tvoj?

Ima negde na Ceraku ovde u BG-u firma koja pravi dihtunge i membrane za neke smešne pare (50 din). Kod njih sam našao sve što mo treba, ali sam izgubio broj telefona, a i nisam još išao da kupujem..Stradale membrane na karburatoru, ali nisu zamenjene posto ne mogu da pronadjem ni polovne, ni nove.![]()
tkacio: 
bash se vidi da su "ujedeni"Kada sam ja hteo da ga kupim trazio je 400, ali to je bilo taman kada ga je stavio pod drvo. Motor mu je bio ispravan, kocioni ok (sad vec verovatno propao) prednji amorti ok, menjac (rucica menjaca) mu nije valjala - puko plasticni drzac. Unutra i nije tako los. Ja sam hteo da ga kupim preko druga, jer dobro poznaje gazdu, mogu ponovo da se iscimam ali samo ako ozbiljno razmisljas o njemu.
Kupio bi ga i ja ali cekam bolja vremena (da naletim na pravi auto i da se ima para)...
P.S zadnji polumeseci mu nisu originalni vec su doradjivani.

Vidjeno danas:
RHD Beetle:
![]()
![]()
![]()
http://img372.imageshack.us/my.php?image=1303llv9.jpg 
Nekada sam ih voleo... Planirao da bude crvena, sa crnim tačkama i gomilom niklovanih detalja...Nekada... Im'o sam dve, napatio sam se oko delova, kvarova... Sada ih mrzim...Buba 1303L (1300ccm motor), nemica, original, 1973 godiste, limarija propala totalno-mora obavezno da se radi, pod mestimicno los, motor je BIO ispravan pre tri godine ali od tada nije upaljen, unutrasnjost -sedista ocajna, ostalo dosta dobro. Dok je isla, isla je kao mina...Elem, vas predlog, sredjivati (I GDE) ili prodavati (ZA KOJE PARE)....napominjem da ja nemam vremena od posla ni do pumpe da odem da naspem gorivo a ne da je ja sam sredjujem, znaci morao bih da platim majstoru da sve sam dovede u red....
'vaka jehttp://img372.imageshack.us/my.php?image=1303llv9.jpg
Hvala
ce
nego sam sipao i sipao...