Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alfe teško. Za Amere - ako vidiš nešto što zauzima dva parking mesta, to mora da je Amer.

Ovo je ipak trebalo videti uživo:

DSC02692-1.jpg

Videh juce :
W110 u Bloku 70 u zoni iza starog tc-a ka Savi (sherpa - blue)
Rekord Olymiju 2-door , dobru , plavu , blizu Vodovodske ,
images

a nedaleko Hanomag Truck ...
A najinteresantniji je neki Mystery US truck , sakriven od pogleda , u nekom dvoristu , na putu od Ibarske mag. ka Rakovici ...

... vidjeno u brzini, iz daljine ...

Najcrnje mi je kada liku auto godinama stoji i propada i ti dodjes i ponudis mu neku pristojnu cifru a on nece da proda ili trazi stravicno mnogo iako nema para da ga sredi

Doduse, ima i svetlih primera, jako retko, kada covek koji stvarno voli automobile POKLONI nekom mladjem svog zalivadjenog oldtajmera pod uslovom da ga propisno restaurira...

Posle tog matorog smo obilazili još neka kola tu po kraju. Vraćamo se mi, kad ono matori sa Mečkom izleće iz dvorišta i krene da ga gari niz put. Reko', sad je poludeo koliko su mu dobra kola (čim smo ih zagledali i raspitivali se), ima da ga gazi kao besan... :lol:

Bio je do nedavno jedan solidan w108/9 u Zemunu - crveni ...

Izasao lik , vidi da ga zagledam pa kaze 3000 evra ... ...

Mislim da je sada negde u okolini "3 solitera" (Fontana) , nadam se da je u rukama poznavaoca ...

ljudi, kolko vredi ford capri v4 motor 1.7, shiber i kozni krov...fale retrovizori, prednji branik je od starog eskorda....ima 2x komplet stakla i josh neke stvarchice...potrebno farbanje?

Imao sam i II i III i mogu ti nesto reci prelep auto ali po preporuci kolko god hteo da mu mehaniku stavis originalnu nemoj. II je bila pinto-redna 1600 i trozila mi je 12, a III 2600 V6 i trosio je 16l, pa sad vidi ekonomicnost. Drugi problem im je prednje vesanje, jako je slabo a zbog kardana ****** leti na sve strane. Obavezno gledaj da je nemac jer za engleske neces naci delove.

Kolko se ja secam 1.7 i 1.5 motori su redja izvedba. Ali vec capri-jem se nebavim 2-3 godine. Ima jedan kod mene MK1 ali je radjen i to ne original. Inace sto se tice mehanike pasu i sierini delovi.

Ostala su mi prednja krila i levo i desno (nova) za MKIII pa ako je neko zainteresovan dao bi ih za 200 e oba + soferka 50 e i neke sitnice neispravan siber (staklo ok), brave, lajsne....

Back