Svako ima svoj ukus i svoju mastu nemozemo nikog osudivat za to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u principu vise sam zainteresovan za 1303s,jer ta buba i nije bas oldtimer pa bi nju drugacije radio,to je ona sa plasticnom tablom i krivom soferkom pa to ne bi ni bila prava restauracija,ali buba ostaje za kraj njih ima na sve strane,vise bi voleo da nadjem nesto stvarno bolje,pa kad ga radim da ga odradim,imam drugi auto tako da mi ne bi bio problem da ga radim i par godina samo da dobijem ono sto zelim,a to je savrsenog oldtimera...
ja sam ih i poredjao po onome koji cu da trazim za pocetak pa cemo da vidimo,sta,koliko inace ni ja ne bi voleo nesto prepravljeno samo da se kaze da je uradjen,vise bi voleo neki krs koji nije radjen uopste pa bar znas sta je i kako
gde si njega nasao? on mi se mnogo dopadao, uvek
Pa zasto onda nije napisao da je blindiran , itd. itd... ?![]()
Ako se radi o blindiranom V 8 onda bi i mogao (na silu) da bude neka zanimljivost , ali ako je obican sestak u njemu , to sto je blindiran mu ne daje neki ekskluzivitet ... napravili bi oni jos tih blindiranih da su imali potraznju .Ha ha Kverta,a bas si se trudio da nam dokazes da nije u pravu,ipak svaka cast na podatcima![]()