Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Los Fica se dobija za dz, eventualno castis pice u kafani, kakvih bre 500-600-2000 evra, to su nebuloze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nikluju ga, nego je jako loša pripremna obrada. Plus je pitanje, ovi ovde u Bg-u ni ne rade pripremnu obradu Lim za podlogu mora biti dobar toliko koliko ne možeš klasičnim peskiranjem da ga očistiš.
Niko to ne radi, pa čak i u inostranstvu.![]()
Na netu ja gledao,cak yugu i stojadina cijene.....Los Fica se dobija za dz, eventualno castis pice u kafani, kakvih bre 500-600-2000 evra, to su nebuloze.
Loš Fića je realno 200-300 evra.
Nabavi kontraša - to je lepo za restauraciju...
i samo da kazem da su moji favoriti ajkula,taunus tc1 kupe,granada kupe (bilo koj od ona dva modela o kojima ste pricali ali njih nesto nisam vidjao uopste,rekord c kupe i vw buba 1303s...
pa ako je neko nesto skoro video i ako ima neku cenu nek prijavi,ne kupujem jos ali treba biti informisan.
i iz price o crnoj ajkuli nisam ukapirao koliko je para trazio...pa ako neko zna nek kaze
Pa to...prvobitni izgled...to i jeste restauracija...ono s onim tristaćem je čisto unakazivanje, po mom mišljenju...
evo jednog niškog jadnička koga gledam iz dana u dan.....ovaj mu čak ni vrata ne zatvara a izgleda kao da se celi vek nije vozio
Imali su i Zastave 1300/1500 te lajsne (od dva dela je) do 1975 mislim.ja primetio u poslednje vreme se pojavljuju po Nišu, sijaju se!!!
kaže moj ćale-sedelo u šupu 30godine dok im stoJadinka nije propala pa sad se vratili na "*********"
ehehe
jaaaaaao, kad smo kod toga, sinoć je jedan (ne puno lepši od onog kog sam uslikao) proleteo pored mene, ali Fiatov 1500 sa onom hromiranom laisnom ispod vrata.
Mozda i nemaju trzisnu vrednost, ali imaju emotivnu, ui zato ih ljudi restavriraju.Delimicno se slazem ali tristac i jos dosta automobila koji se ovde spominju nemaju nikakvu vrednost kao oldtimeri i klasici, tako da je vracanje u fabricko stanje samo licni izbor vlasnika.
Meni je crni tristac extra, sredjen sa ukusom i iz nekog licnog tripa sto svakako treba ceniti.
Da je tako nesto uradio sa nekim iole ozbiljnijim oldtimerom, onda bi se to moglo nazvati skrnavljenje na2.
Imali su i Zastave 1300/1500 te lajsne (od dva dela je) do 1975 mislim.
Moj od 1969 ima takve...ali mi fali onaj mali deo na krilu...i jos uvek trazim...
Mozda i nemaju trzisnu vrednost, ali imaju emotivnu, ui zato ih ljudi restavriraju.
Slazem se da svako ima ukus, ali meni izrada bilo kog oldtajmera u takvom fazonu kao crni 1300 je skrnavljenje...
A sto je skrnavljenje?Pa samo sto je stavio te felne,ostalo je sve u fabrickom stanju,manje vise,dobro i spustio ga je.Mislim nema neonke,neke stopke ili farove,sve fabricko...