kargh
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NOVE RATKE?? neke aftermarket ili stare pa hromirane?
@Migi: baš si se potrudio, ali moj "tristać" bi bio nešto sasvim suprotno od tvog. Ti si ga baš natjunirao:spojleri usisnici....QL je, ali ja bih nešto mnooooogo jednostavnije, nešto po ugledu na muscule cars. Znači-odlični paintjob u jednoj nijansi, dobar hrom i da ima prerađeno vešanje. Sa motorom neam pojma šta bih radio još uvek.
ne znam koliko da ponudim čoveku za tristaća....
NOVE RATKE?? neke aftermarket ili stare pa hromirane?
@Migi: baš si se potrudio, ali moj "tristać" bi bio nešto sasvim suprotno od tvog. Ti si ga baš natjunirao:spojleri usisnici....QL je, ali ja bih nešto mnooooogo jednostavnije, nešto po ugledu na muscule cars. Znači-odlični paintjob u jednoj nijansi, dobar hrom i da ima prerađeno vešanje. Sa motorom neam pojma šta bih radio još uvek.
ne znam koliko da ponudim čoveku za tristaća....
hahaha, moram da pogledam po nekim tako matorim prodavnicama za ratke!
5e-džaba!
hromiranje je 1e po cm2 znaaaaači spremi 2hiljade! wow, 2much
i ja sam za restauraciju, ali pošto bi ovo bio moj prvi projekat a tristać je bio toliko rasprostranjen da nije ništa da kažem superatraktivno, odlučio sam se za badlook
znači profy metalic boja i spušten do zemlje. Enterijer ostaje isti kao i motor za početak!