Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

mamo, kad si zadnji put servisirala bajs :P ?
Metalac se preselio od lokacije iza pozorišta na lokaciju negde između opštine i ulice Olge Jovičić (u dvorištu u ul. Cara Dušana).
Vidiš, nepravedno sam zaboravio na njega, on je još i najbolji lik, često mi je sređivao sitnice za dž pa sam morao da ga čašćavam na silu :zstidljivko: Preporuka : probaj u metalcu as first option :)
064 176 38 82 Subotom ima neko čudnije radno vreme, možeš ili da vidiš šta piše na zidu, ili da ga okreneš i pitaš ;)

Hvala na iscrpnim informacijama :)

Dobro jutro! Vidim da osim mene samo još BB svetli. BB, znaš li koje je to dvorište? Kad kreneš od opštine ka OŠ Svetozar Marković, sa leve strane ulice, preko puta poslednje zgrade sa desne strane. (Uh al' ga objasnih! z:hm:) U lokalu do ulice neki čika popravlja šivaće mašine, ako se ne varam, trebalo bi da je to dvorište.

Ja gledam tenis na TV-u/crtane filmove na youtube-u (zbog današnje priče o istima)... I zamlaćujem se na Fejsbuku... I razmišljam kojim busem da idem u Bg u ponedeljak... A što bih sad kafu popila... Nego, ko sad da ide u kuhinju... Ccc, pričam sama sa sobom... Opet. :lol:

Moj brat od ujaka iz Skoplja je kao apsolvent mašinstva otišao u USA i ostao tamo, oženio se, završio fax, zaposlio se i sad čekaju drugo klinče. Kijan je nedelju dana mlađi od moje Mimi i sad, kad se Romi porodi, trebalo bi i ujka i ujna da idu tamo pošto u SK nema života... Samo da mi se ona kretenka od sestre prizove pameti i prestane da ih ucenjuje ali to je druga priča...

Back