Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

jes no, nisam išao transportom :P
jutros dok sam čekao bus sretoh BB kako piči na posao ... peške :P

B, zar nema neki bus koji ide u tom pravcu ? Ti valjda imaš free vožnju transportom, ne ?

Naravno da ima buseva i naravno da imam free voznju, ali vec shest godina palim peshke na posao zato shto.... Ne mogu na glas. Shto bi rekao onaj lik u HOUSE-u:"It's personal" :)
Bio je jedan incident, dogadjaj, zamalo nesreca, call it however you want, i od tada se ne vozim RADNICHKIM autobusom. Dakle, putujem u druge gradove bez problema, ali onim u 20 do 7 koji je jedini siguran nachin za stizanje na vreme na posao NE!

Moriccone:
ja volim da se vozim transportom, makar se i smrzo u putu...volim domace, pa to ti je
Bravo!!! Ako si mu rekao z:plez:z:plez:z:plez:z:poz:

Bio je jedan incident, dogadjaj, zamalo nesreca, call it however you want, i od tada se ne vozim RADNICHKIM autobusom. Dakle, putujem u druge gradove bez problema, ali onim u 20 do 7 koji je jedini siguran nachin za stizanje na vreme na posao NE!
Ako će ti srce biti puno,rećiću ti da se i u Banjčaninu često dešavaju sitna čukanja.:rumenko:Dobro sad,kad sam išao za Novi Sad zamalo da se spalimo u šleper.J**em ti traktor bez svetala!:kletva:Zamalo glavu ne izgubismo zbog njega...:o

Back