Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

hm, možeš kod katoličke crkve u onu prodavnicu i servis bajseva
A imaš i dobar servis+prodavnicu kad pređeš ibarski most i kreneš nizbrdo ka ribnici, i sa leve strane odmah kad završi nizbrdica... Lik se zove Saša, prodavnica Master Bike. Tu ja naručujem većinu opreme :P
Inače, mogu i ja da probam da ti namestim, mada ništ ne garantujem :P

hm, možeš kod katoličke crkve u onu prodavnicu i servis bajseva
A imaš i dobar servis+prodavnicu kad pređeš ibarski most i kreneš nizbrdo ka ribnici, i sa leve strane odmah kad završi nizbrdica... Lik se zove Saša, prodavnica Master Bike. Tu ja naručujem većinu opreme :P
Inače, mogu i ja da probam da ti namestim, mada ništ ne garantujem :P
Iako je Sašina ćerka meni kuma,delove uzimam kod Gagija(da,kod katoličke)i preporučujem ga svima...

Biciklistički klub iza pozorišta ili onaj servis u Ribnici, Žički put, malo pošto skreneš prema Kovačima (desno sa mosta pa onda drugo levo).

mamo, kad si zadnji put servisirala bajs :P ?
Metalac se preselio od lokacije iza pozorišta na lokaciju negde između opštine i ulice Olge Jovičić (u dvorištu u ul. Cara Dušana).
Vidiš, nepravedno sam zaboravio na njega, on je još i najbolji lik, često mi je sređivao sitnice za dž pa sam morao da ga čašćavam na silu :zstidljivko: Preporuka : probaj u metalcu as first option :)
064 176 38 82 Subotom ima neko čudnije radno vreme, možeš ili da vidiš šta piše na zidu, ili da ga okreneš i pitaš ;)

Back