Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

GOOD MORNING!!!
hehe vrtic....sto zvuci slatko! bas bih da se vratim u to doba....then again, neka fala...tamo vecito salju bolestnu decicu kojima 24/5 cure nosici :)

no frx bk...spavaces ti...ima vremena...sledece nedelje, pa next, and next...

ps. meni nema spavanja sve do 15 decembra....opet me cekaju ispiti! ovo skolovanje na zapadu je nenormalno...vranicu...:) drzi mi palceveee

bebidoll:
eee bre, kraljevcani, kakvo razocarenje....gde ste?, nema vas danima..... ccccc....

Kako vec jednom napomenuh, ovde se ljudi oglashavaju samo na delu "shta trenutno slushate" i to je pojedincima jedini prostor gde ce im se videti ime :-?
No, ja se jutros probudih u 5 h, da gledam tekmu, kad tek oko pola sedam saznadoh da je utakmica bila od 3 h :grin:

Nije to nistam ja legnem obicno oko 2,3 ustajem za skolu u 7, vikendom se "ODVALIM" pa spavam do 2.E,uzas stvarno, umesto da kao svako normalan legnem u 12, ustanem u 8 ja sve naopako kao i vecina forumasa ovde.desi mi se cesto da prespavam prepodnevnu smenu za skolu pa mi je frka za pravdanje casova.......ali, sve je to ok dok i imam dobu volju da idem u skolu.

Back