bebidoll
Primećen član
- Poruka
- 905
kod nas je prvi sneg pao pre mozda nedelju/2....ali se odmah istopio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bebidoll:alllooo, kolege i koleginice, komsije i komsinicedizi te se!!! tacno vreme 6 i 17....zaista mislim da je vreme za jedan kratak jog around the block.....
vranic_a:Sta radis tamo?????
joj ustajem u 6 byyy
basarickv:Evo budan sam. Mada sam ceo dan radio kao crnac,jedna drzim oce otvorene i bodem po ovoj tastaturi. Laku noc... Zzzzz.........
bebidoll:eee bre, kraljevcani, kakvo razocarenje....gde ste?, nema vas danima..... ccccc....
B.K.:Kako vec jednom napomenuh, ovde se ljudi oglashavaju samo na delu "shta trenutno slushate" i to je pojedincima jedini prostor gde ce im se videti ime :-?
No, ja se jutros probudih u 5 h, da gledam tekmu, kad tek oko pola sedam saznadoh da je utakmica bila od 3 h :grin:
Serijski_Ubica:HAHAHA
pa ti ne možeš bez ranog ustajanja, nije to zbog tekme![]()
bebidoll:MOJOJ BAKICI SRECAN 62-gi RODJENDAN
(jadna zena, ima da se slogira kada cuje da dolazim...heheh)
AJDE, BUdjEnjEEEEE PPL![]()
bebidoll:budna, kao i uvek u ovo vremeveceras sam se totalno bacila u nostalgiju...rastuzile su me neke pesme samo tako....a do pre jedno sat/2 sam bila najsrecnija na svetu...smrc....
=
![]()
bebidoll:budna, kao i uvek u ovo vremeveceras sam se totalno bacila u nostalgiju...rastuzile su me neke pesme samo tako....a do pre jedno sat/2 sam bila najsrecnija na svetu...smrc....
=
![]()