B.K.
Primećen član
- Poruka
- 713
Serijski_Ubica:U jeee, ljudi pa kad vi ustajete / ležete kad ste već u 8 ujutru na netu ?
Leze se oko 24 h, a ustaje ili u 5:30 ili u 7:30, zavisno koja sam smena na poslu :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serijski_Ubica:U jeee, ljudi pa kad vi ustajete / ležete kad ste već u 8 ujutru na netu ?
Pa ajde dodji ,cekam te.........................................B.K.:meni ponestaje vreme na netu, dolazim kod tebe u shkolu![]()
samo mi reci koja je od ovih mnogobrojnih tvojahugububu:Pa ajde dodji ,cekam te.........................................
bebidoll:hahaha, kao sto rekoh, kod mene isti problem vlada od jucesrecom jos 5 dana i vise nece biti kompa sve do septembra!! zivela srbija!! heheh
bebidoll:potpuno se slazem!! niti moram da izlazim iz kuce da idem u prodavnicu, ni u trzni centar, ni banku..sve racune placas preko njega...'ebem ti pa komp mi je citav svet...kako pateticno ali veoma tacno![]()
Au sto ti je baksuz taj komp.Nista moraces da gaB.K.:Ne znam kako ti uspeva? Ja ovaj moj kompjuter vec dva sata shaljem u prodavnicu, ali baksuz nece ni da se pomeri :razz:
B.K.:Ne znam kako ti uspeva? Ja ovaj moj kompjuter vec dva sata shaljem u prodavnicu, ali baksuz nece ni da se pomeri :razz:
avesic:joj kako je vama super ovde ,, saću i ja da se bućnem u vaš bazen ,,,,, pazi ovo TRI ČETRI SAD KREEEEĆEEEEM SA TREĆEEEG STEPENIKA TRIIIIBINAAAA (imate tribine na bazenu jel da ?))))))) ,,,,,, FLJAS ,,, hmmm ništa ... isto ko i u našem bazenu , dovidjenja
morphea:sinocj nam je umro tata pas i sin se udao
tata pas se napio i pevao
DIVNA JEEEE NOCJ, DIVNAAAA JE NOCJ, DIVNAAA JEEEE NOCJ!!!!
Majesty Of The Nightsky:Izvini Andjo, ali moram da te ispravim:
sinotj nam je umro tata, pas i brat se udao,
tata pa se napio i pevao:
Divna je noc, divna je noc, divna je....noc....
Znaci brat se udaje, ne sin...![]()
E_X_I_T_O_V_K_A:deset puta su joj rekli:Reci odakle si !
Budni smo...sviii......jos temperatura odgovarajuca.....![]()