B.K.
Primećen član
- Poruka
- 713
bebidoll:Srecan Rodjendan mom dragom i ludom ortaku Mirku!!!
joj, sto ga VOLIM!
ih, BK, sto si takva?!?! ma pusti 'maturante' da uzivaju i urlaju dok mogu....a kad im zakuca oktobar i krene se na predavanja, uh, tek tada ce da slave....lol
ZIVEO raspust!!! a sad, brisem na spavanje..
poz za notjnu ekipwu![]()
Shta, bre, da ih pustim? I ja bih volela da smo mogli da odrzavamo koncerte u Opossite-u posle ponoci, ali nam je upadala interventna; kratili su nam nastup na gitarijadama zato shto je trebalo da se sve zavrshi pre ponoci; ... Ne bih ja imala nishta protiv da je u pitanju samo jedno veche, pa neka se deru, urlaju, ali od danas pa naredih pet meseci bice ludnica. Samo mi nije jasno shta ljudima prichinjava zadovoljstvo da dodju u naselje M.P.da se deru, a zive u Godachici, Stanchi, Mlanchi,... ili blize vojnom naselju, Jarchujku, kod Pampule...?!? Pazi, najgore mi je to shto lik koji je nas svakodnevno polivao prelom vodom kada smo se u normalno vreme igrali u dvorishtu sada ima unuka koji se ne igra, ali se zato svako veche debelo iza ponoci sa nekim svojim ortacima doziva oko zgrade, povraca na kucnom pragu i sl.
Ma, neka su nama maturanti zivi i zdravi, samo neka se malo skultivishu, te da dolaze na koncerte koje cemo, ja se iskreno nadam, praviti tokom leta :razz: POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA!!!