Okupacija RSK

ma ne,jednostavno me krivo interpretiraju...:mrgreen:

sad si se uebo ...
down.gif
, sad znamo da nesto krijes!

nego etnik ,ne rece mi sta si u znaku ?

nema toga. misaona nepoznanica :ok:

naravno da nema ..ko zeli da provjeri sve pise od kojih djelova ili regija se satoji hrvatsla no da ne bude zabune to sam naucio davno prije devedesetih :rtfm:

dakle o cemu se ovde uopce prica i diskutira ...:dash:

isto kao da ja kazem tamo oko zemuna je krozilanda to vam je hrvatska ...stvarno bi bilo glupo i neistinito:think:
:bye:
.

Poslednja izmena:
Da bi nesto bilo okupirano mora prethodno da bude drzava. RSK to nikad nije bila.

Na stranu to kako je sve zavrsilo, kao i sve cega su se Srbi dotakli u zadnjih sto godina ..
Sta je definicija drzave? Po kojim kriterijumima je neki politicki entitet drzava i da li se to razlikuje od diplomatskog
priznanja?

Po cemu bi Hrvatska koja je prekrsila sve moguce odredbe medjunarodnog prava i medjunarodnog krivicnog prava bila
drzava, a da RSK to nije?

Tkz. Republika Srpska Krajina rezultat je fenomena koji je obilježio posljednje desetljeće 20. stoljeća.

Tkz. RSK dio politički napuhanoga projekta održavanoga, koliko-toliko, nadom da će srpska pomoć trajati do neke neodređene, po mogućnosti "vječne" budućnosti.

Jedan od pokazatelja neodrživosti RSK je i praktički nikakva privredna djelatnost. SR Jugoslavija dala je 1993 godine za održanje te tvorevine milijardu i nešto siće US $.

Nakon nestanka tkz.RSK moguće je pitanje: je li išta ostalo od nje i koja je njena baština?

Osim groteskne "vlade u izbjeglištvu"...

Evo da se razbije iluzija o snazi HV 1995..oni su doveli u srednju bosnu sve te gardijske brigade HV i HVO pa nisu mogli ni pera odbiti Alijnoj armiji.cak je morala i VRS intervenisati da kako bi sprijecila totalni poraz HV i HVO,imali su svu artiljeriju VRS na raspolaganju a negde su citave brigade VRS slate u ispomoc i da bi se zaustavio totalni poraz HV i HVO kao sto je bilo u Zepcu ili Kiseljaku.

263288.jpg

Evo da se razbije iluzija o snazi HV 1995..oni su doveli u srednju bosnu sve te gardijske brigade HV i HVO pa nisu mogli ni pera odbiti Alijnoj armiji.cak je morala i VRS intervenisati da kako bi sprijecila totalni poraz HV i HVO,imali su svu artiljeriju VRS na raspolaganju a negde su citave brigade VRS slate u ispomoc i da bi se zaustavio totalni poraz HV i HVO kao sto je bilo u Zepcu ili Kiseljaku.

263288.jpg

Kupres, Glamoč, Grahovo, Drvar, Šipovo, Mrkonjić Grad......

Back