Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU ! ! !

Криви су антисрпсим демонократима срби који су поклани од западњачких бомби, добровољаца, потурчених, усташа, шиптара, потуричко-усрашки конц логори као оџак, протерани са својих огњишта, за све су то криви срби сотонским демонократама.

Исто зло као усраше и запад су домаћи демонократи.

Po toj tvojoj logici i pameti, Francuska i Nemačka bi se danas gađale atomskim bombama.

Po toj tvojoj logici i pameti, Francuska i Nemačka bi se danas gađale atomskim bombama.

француска и немачка су заједно били против Србије и остале антисрпске. Руски цар је у првом светском рату присилио француску да помогне Србији. Доста је дивљања антисрпске багре у Србији.

Са 1650 дебилних реплика и тема ти неком да кажеш да виси по цео дан на форуму. Дебили који ничему не служе осим да им се органи изваде и продају су еуропеЈци који 9 година верују у будалаштине да ето само што Србија није ушла у еу. Ту багру уопште не занима што срби на косову имају пакао. Србији нису потребни багра којих није брига за србе на косову.

pa marš na Kosovo, neces im pomoci tako što se hvališ kako si pravi patrijot jer najdalje bacaš pljuvačku na ljude i dobro pucaš iz tastature.:mrgreen:

Ovih 80% je dokaz da je patrijotski vakat prošao, i da mogu samo da se ku*obecaju ovde na forumu.
images

Au snajka, a ja te doživeo kao fino devojče. Polako bre, daj da ti ufatimo nekog dečkića da se smiriš malo...

nisam ja snajka, i fina sam prema onima koji su prema meni, a smiruj ti svoju devojku ili zenu na taj nacin kad pokusa da iskaze svoje misljenje
meni ne treba decko da budem smirena vec divlja. :cool:

Poslednja izmena:
Nemoj da ih vredjas,jer oni su obicna dokona blebetala koja ne znaju sta ce od sebe i svog smesnog zivota ,zato i bleje ovde od jutra do sutra i prosipaju fraze i gluposti koji im serviraju njihovi bikovi predvodnici.

Ova vest i anketa (ako je istinita,cvrsto verujem da jeste) je veliko ohrabrenje za sve da se jos vise zaloze za taj cilj,a on se zove Srbija u EU i bolji zivot za sve nas,pogotovu za nasu decu.:ok:

munjoliki reputacija za ovo !

Uvrede?A simpatizeri tih stranaka su krasnogovornici?Pročitaj njihove izraze.
Da je u Srbiji normalnije stanje niko na njih ne bi ni obraćao pažnju,niti na partije kojima pripadaju.Ko god pomene saradnju sa evropskim zemljama,on je protiv Srbije i kače etiketu"izdajnika".Njihovi predvodnici i stranke su i inicirali nestabilnost i podele sa kovanicom "patriote i izdajnici".

Back