aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.931
No, Bošnjaci, ima li vas? Šta kažete? I šta kažemo mi ako bismo se postavili u njihovu situaciju?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da je Bošnjama bitnije da ne daju Hrvatima entitet, nego da uđu u EU.koliko je dugo slo ribala hrv, tako ce i hrv ribati bih to jest bosnjake radi treceg entiteta..predivno..

Što da ne? Bošnje da o jadu zabavi. Ionako oni samo razmišljaju kako da nam napakoste.Dodik veci agitator treceg entiteta od samih Hrvata. Lud zbunjenog u Bosni.
Zagreb odlučuje hoće li BiH.....No, Bošnjaci, ima li vas? Šta kažete? I šta kažemo mi ako bismo se postavili u njihovu situaciju?

Zato se pola hercegovaca preselilo u zagreb!!!Treći entitet nikada neće da bude "uslov za EU."
Btw, "hrvatsko pitanje" u BiH ne postoji. A to što bi u HDZ BiH želeli da na izborima u većem entitetu glas jednog Bosanskog Hrvata vredi kao tri bošnjačka, to neće da može.

A што тебе то толико боли "Србијанац"?Treći entitet nikada neće da bude "uslov za EU."
Btw, "hrvatsko pitanje" u BiH ne postoji. A to što bi u HDZ BiH želeli da na izborima u većem entitetu glas jednog Bosanskog Hrvata vredi kao tri bošnjačka, to neće da može.
Suština.Zato joj je sudbina Jugoslavije neizbježna.BiH=mini Jugoslavija.BiH je odron od države.
Hrvati i da spanu na 50 000 opet će bit konstitutivni,a ne manjina.Ako Hrvati padnu ispod 10% stanovnistva Federacije BIH,tj ispod 200 000 nema osnova za entitet,dobice zajednicu hrv.opstina.u najboljem slucaju Po Vasingtonskom sporazumu,dele Federaciju sa Bosnjacima. Nemaju suverenitet. To je razlika R.SRPSKA i da ih ima koliko god. svoji na svome.
Bosnjaci svakako da podrze ulazak u EU. Procvetali bi. Postali bi finansijski centar muslimanskog sveta,najzapadniji muslimani na planeti sa drzavom.Ako im dozvole,naravno ne sa SDA.
Albanija, Srbija, Bugarska, Makedonija već postojeBiH nema šta da ponudi EU. Ustvari ima, da postane evropsko đubrište gde će da bacaju sve i svašta, uključujući i nuklearni otpad. Takođe, da prave zatvore i azile za migrante, kao što seljani izaberu jalovu zemlju za grobište.
Znaš li ti kolika je Evropa, i plus juesej?Albanija, Srbija, Bugarska, Makedonija već postoje
Svaka cast na konstituciji,ali se cini da ih nece biti.Popis 2013. 544 000 danas katolicke zupe imaju na popisu 331 000.Za 12 god.stampedo od 213 000 je otisao.Hrvati i da spanu na 50 000 opet će bit konstitutivni,a ne manjina.
Mogu se ovce rasterati sa livade. To znamo sa RSK.Svaka cast na konstituciji,ali se cini da ih nece biti.Popis 2013. 544 000 danas katolicke zupe imaju na popisu 331 000.Za 12 god.stampedo od 213 000 je otisao.
Državu definišu tri bitna elementa: stalno stanovništvo, utvrđena teritorija i suverena vlast.
Cije ovce,toga i livada. To mi znamo sa KIM.
Kakav entitet, konfederalna republika.
Neće mi Hercegbosanci zameriti zbog pozajmljivanja njihivog sadržaja.
No, Bošnjaci, ima li vas? Šta kažete? I šta kažemo mi ako bismo se postavili u njihovu situaciju?
Kakav entitet, konfederalna republika.
Šta god vi kažete, sa srećom neka vam je.Kakav entitet, konfederalna republika.

Nije ni sad loše, a bit će bolje. No te se stvari rješavaju sukobom civilizacija, a islamska i pravoslavna moraju u čabar kao takve. Pravoslavna u europeizaciju, a islamska u izolaciju.Šta god vi kažete, sa srećom neka vam je.![]()