Treba li Bošnjaci da podrže ulazak BiH u EU, ako je uslov za ulazak uspostavljanje Trećeg eniteta?

koliko je dugo slo ribala hrv, tako ce i hrv ribati bih to jest bosnjake radi treceg entiteta..predivno..
Čini mi se da je Bošnjama bitnije da ne daju Hrvatima entitet, nego da uđu u EU.
Sve u svemu, nećemo ni mi u EU, ali mnogo je lepo što će neko drugi izvesti to sprečavanje usmesto nas. :lol:

Ako Hrvati padnu ispod 10% stanovnistva Federacije BIH,tj ispod 200 000 nema osnova za entitet,dobice zajednicu hrv.opstina.u najboljem slucaju Po Vasingtonskom sporazumu,dele Federaciju sa Bosnjacima. Nemaju suverenitet. To je razlika R.SRPSKA i da ih ima koliko god. svoji na svome.
Bosnjaci svakako da podrze ulazak u EU. Procvetali bi. Postali bi finansijski centar muslimanskog sveta,najzapadniji muslimani na planeti sa drzavom.Ako im dozvole,naravno ne sa SDA.

Treći entitet nikada neće da bude "uslov za EU."

Btw, "hrvatsko pitanje" u BiH ne postoji. A to što bi u HDZ BiH želeli da na izborima u većem entitetu glas jednog Bosanskog Hrvata vredi kao tri bošnjačka, to neće da može.
A што тебе то толико боли "Србијанац"?🤣

Ako Hrvati padnu ispod 10% stanovnistva Federacije BIH,tj ispod 200 000 nema osnova za entitet,dobice zajednicu hrv.opstina.u najboljem slucaju Po Vasingtonskom sporazumu,dele Federaciju sa Bosnjacima. Nemaju suverenitet. To je razlika R.SRPSKA i da ih ima koliko god. svoji na svome.
Bosnjaci svakako da podrze ulazak u EU. Procvetali bi. Postali bi finansijski centar muslimanskog sveta,najzapadniji muslimani na planeti sa drzavom.Ako im dozvole,naravno ne sa SDA.
Hrvati i da spanu na 50 000 opet će bit konstitutivni,a ne manjina.

BiH nema šta da ponudi EU. Ustvari ima, da postane evropsko đubrište gde će da bacaju sve i svašta, uključujući i nuklearni otpad. Takođe, da prave zatvore i azile za migrante, kao što seljani izaberu jalovu zemlju za grobište.
Albanija, Srbija, Bugarska, Makedonija već postoje

Hrvati i da spanu na 50 000 opet će bit konstitutivni,a ne manjina.
Svaka cast na konstituciji,ali se cini da ih nece biti.Popis 2013. 544 000 danas katolicke zupe imaju na popisu 331 000.Za 12 god.stampedo od 213 000 je otisao.
Državu definišu tri bitna elementa: stalno stanovništvo, utvrđena teritorija i suverena vlast.
Cije ovce,toga i livada. To mi znamo sa KIM.

Svaka cast na konstituciji,ali se cini da ih nece biti.Popis 2013. 544 000 danas katolicke zupe imaju na popisu 331 000.Za 12 god.stampedo od 213 000 je otisao.
Državu definišu tri bitna elementa: stalno stanovništvo, utvrđena teritorija i suverena vlast.
Cije ovce,toga i livada. To mi znamo sa KIM.
Mogu se ovce rasterati sa livade. To znamo sa RSK.

Back