Питам само ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A kako cemo s lopatom u Jevropu!!
da li da je brendiramo?![]()
Kao sto ste i vi samo forumski jevropejci. Da imate jaja, barem bi ste se pojavili na antifasistickom protestu u Beogradu, na koji je ovaj patriJota i otisao.Ljudi, ne nervirajte se.Forumske patrijote su samo to: forumske patrijote.Da imaju imalo muda otišli bi davno na Kosmet da ga brane, ima tamo dovoljno posla.Ali lakše je palamuditi na tastaturi nego uraditi to o čemu trubiš.
Kao sto ste i vi samo forumski jevropejci. Da imate jaja, barem bi ste se pojavili na antifasistickom protestu u Beogradu, na koji je ovaj patriJota i otisao.
Da ti sad ne kazem gde da nabijete to "J" i ostale fore Pere Lukovica.
A otkud ti znaš da nisam otišao?

A otkud ti znas da niko od nas nije bio na Kosovu? Tihi, za pocetak, je sluzio vojsku u Pristinskom korpusu, i koliko god on meni bio nesimpatican, lik je bio u realnoj opasnosti da popije metak za ovu drzavu, a to se postuje.A otkud ti znaš da nisam otišao?
Kao sto ste i vi samo forumski jevropejci. Da imate jaja, barem bi ste se pojavili na antifasistickom protestu u Beogradu, na koji je ovaj patriJota i otisao.
Tako je Heki, ne zali iredentista.Ti nemas ni "A" od antifasizma dokle god se Titu rugas.
To važi i za tebe.

Nema EU bez priznavanja Kosova.
Nema Eu bez ulaska u NATO.
Nema EU bez zavrsetka saradnje sa Hagom.
Nema EU bez brojnih reformi i ko zna cega.
Na stranu sve ovo.Mislim Eu je odlicno marketinsko sredstvo, a mladi su tu samo dobra mustra i to samo kad su izbori. Jako malo tu znanja i kritickog pristupa oko te teme ima kod mladih.
Jako malo ljudi medju mladima i starijim ljudima ima koji imaju kriticki pristup a pobornici su te ideje, sve ostalo je obicna boranija i tih je najvise i smatram ih najvecom opasnoscu za zemlju, jer isti nemilosrdno za svaki svoj los potez i nesposobnost nalaze izgovor u Eu. To su teski hazarderi i neradnici, a cela sadasnja garnitura u vladi je takva.
E ubode ga Wujke, a evo i zašto.
Prevashodan cilj bezmalo svih stranaka sem možda PUPSa je da u svoja okrilja okupe što više mladih da bi im isprali mozak svojim dogmama i tako ih onemogućili da misle.
To je razlog zašto mi danas nemamo pobunu mladih u znak protesta za sve izgovorene laži u proteklih 8 godina.
Tu mislim na celokupnu populaciju mladih bez obzira na ideološke razlike među njima jer svi oni imaju
jedan zajednički interes
a taj je bolji život i to treba da ih okupi i ujedini protiv svih stranačkih laži i obmana.

Зебрице,
Па ти онда иступи из ЛСД-а,
сакупи 10 000 потписа,
оснуј Политичку Партију (рецимо "Бољи Живот" или "Партија Просперитета")
И поведи младост у светлу будућност ...
Можеш да направиш и коалициЈу са оним Тупимировићем - НОПО ...
Stvarno si neozbiljan da ne upotrebim neku pogrdniju reč znaš,

nikada nisam imala veze sa LDPom i ne znam koliko to puta treba da ponovim.

Sa kojim ciljem se rugaš mojim namerama da razbijem stranačke dogme mladih ako se več kod matorih strančarenje širi ko ambrozija?

Па зашто си онда "Чедина" ???
Како се ругам, откуд ти та идеја ???
Ја ти препоручио најбољи (и једини) начин,
па још и коалициЈу са програмски блиском будућом Странком ...
Мис'им, заједно сте јачи, а трошкове делите ...
Па кад кренете у кампању по факултетима и кафићима,
берзама рада и сајмовима запошљавања ...
Можете и по основним и средњим школама да анимирате подмладак и осигурате будућност ...
Успех загарантован ...
![]()

Ja se borim protiv strančarenja a ti meni da osnujem stranku, misliiiim![]()

Zašto Čedina, pa to je parodija na pešački prelaz, onaj skupštinski

Ima ima nade.
Evo danas bas prolazim kroz Cika Ljubinu i ono odjednom pored mene prodje Aca Vucic, sav ozaren energijom i optimizmom. Ta scena mi je bila jako dirljiva i odmah me podseti na ovu sliku :
![]()
Ima nade ima. Cekaj me i ja cu ti doci moja Evropo!