Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU ! ! !

čega se pametan stidi, lud se ponosi.:cool:

Pitanje je sad da li je baš tako u ovom slučaju, pitanje je cena toga. Obzirom da su tamo jedan Solana (velika afera sa kupo-prodajom oružja), Kušner (Lekari bez granica koji su više trgovali organima nego bili to što jesu), i kojekakve grupe vampira, vampirčića i nastranih dekica ne znam zaista šta ćemo mi tamo....

Pitanje je sad da li je baš tako u ovom slučaju, pitanje je cena toga. Obzirom da su tamo jedan Solana (velika afera sa kupo-prodajom oružja), Kušner (Lekari bez granica koji su više trgovali organima nego bili to što jesu), i kojekakve grupe vampira, vampirčića i nastranih dekica ne znam zaista šta ćemo mi tamo....

pa imas i ovde afere, trgovinu ljudima i organima i nastrane dekice...ali tamo ima i vecih sansi za neke bolje stvari, ovde nema nikakvih sansi.

pa imas i ovde afere, trgovinu ljudima i organima i nastrane dekice...ali tamo ima i vecih sansi za neke bolje stvari, ovde nema nikakvih sansi.

Kakvih majke ti? Treba ući u tok robe i novca ili ako nisi u njima treba jedno od ta dva da stvoriš - sam. Vidimo već da nam ništa neće dati, sem na prvi pogled primamljivih kredita, a onda ćao zdravo. Pogledajmo samo koliko npr Raiffeisen banka prodaje automobila i stanova na licitacijama, šta misliš odakle im? To će uraditi i sa svime gde ovde ulete, pogledaj od Slovačke do Bugarske šta se dešava... Takva Evropa nam ne treba.

Има Србија одличних шанси. Прода се органе еуропеЈаца и уједно се Србија отараси антисрпске багре која спречава сарадњу са Русијом која је једина посштовала уговоре и која жели да купи све што Србија производи.

prosvetli me ti.:roll:

aha, zato sto je 0% za E.U zato vam je Tadic Presidente.:ok::mrgreen:

Тадић дошао једва на власт и то уз помоћ спс. Јадна ти је та подршка. Што се тиче храбрости еуропеЈаца, свакодневно их срећем и пљујем, не смеју ни да писну кад крену пљувачке а камоли да крену на мене.

Што се тиче храбрости еуропеЈаца, свакодневно их срећем и пљујем, не смеју ни да писну кад крену пљувачке а камоли да крену на мене.

ovo o tvojoj pljuvački kojom gađaš neistomisljenike nije hrabrost, nego dziberluk coveka iz kamenog doba, a mi smo u 21. veku, srecan ti put nazad u paleolit.:cool:

Čim se pomene saradnja Srbije i EU,odmah izmile DSS-ovski pacovi,SRS-ovske stonoge i ostale bubašvabe iz svoje truleži i truju sa mržnjom prema EU sa svojim paranoičnim scenarijima i teorijama zavera.Njima je i želja da Srbija ostane mračna i izolovana,to je njihov ambijent za svoj opstanak.

Nemoj da ih vredjas,jer oni su obicna dokona blebetala koja ne znaju sta ce od sebe i svog smesnog zivota ,zato i bleje ovde od jutra do sutra i prosipaju fraze i gluposti koji im serviraju njihovi bikovi predvodnici.

Ova vest i anketa (ako je istinita,cvrsto verujem da jeste) je veliko ohrabrenje za sve da se jos vise zaloze za taj cilj,a on se zove Srbija u EU i bolji zivot za sve nas,pogotovu za nasu decu.:ok:

munjoliki reputacija za ovo !

Ova vest i anketa (ako je istinita,cvrsto verujem da jeste)

retards_we_all_know_one.jpg

Stvarno sam skeptican kada procitam bilo kakvu anketu u nasoj dnevnoj stampi,ali ova mi stvarno deluje kao istinita i realna,s´obzirom da sam i sam u vise razgovora sa mladjom generacijom dosao do istog zakljucka,a glasi, vecina mladih u Srbiji zeli u EU,pogotvo sto ti mladi nisu optereceni dogadjanjima iz bliske proslosti,nego jednostavno zele i zude za boljim zivotom i zivotom kakvim zive njihovi vrsnjaci u zemljama EU,tu prevashodno mislim na omladinu iz zemalja tkz."stare Evrope",kako je zemlje EU svojevremeno podelio Donald Ramsfeld.
Ovo je i velika opomena strankama opozicije,tu pogotovo mislim na DSS i SRS,jer sa njihovim stavovima,a koji se svode na definitivno odbijanje bilo kakvog prikljucenja EU ,sami sebi skacu u usta i na duzi vremenski period osudjeni su na tiho, ali sigurno nestajanje sa srpske politicke scene.

Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU:klap::klap::ok:

Autor: Tanjug | 25.05.2009. - 16:45

http://www.blic.rs/politika.php?id=94190

Podatak da čak 80 odsto mladih u Srbiji podržava ulazak zemlje u EU ohrabruje i govori u prilog činjenici da naša omladina nije opterećena prošlošću i da mnogo otvorenije može da gleda na budućnost, izjavio je danas Tanjugu član delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini NATO Konstantin Samofalov.

Istraživanje, koje je sprovela nevladina organizacija Atlantski savet Srbije (ASS) u okviru programa "Mladi Srbije danas i sutra" koji se primenjuje uz podršku Ambasade Norveške u Beogradu, pokazalo je da se mladi ne protive integraciji u EU, kojom bi se, po njima popravila i politička stabilnost i bezbednost zemlje, da više od polovine njih veruje u bolju vlastitu, kao i u bolju buducnost zemlje u celosti .
Prema rezultatima istraživanja, 77 odsto ispitanih od 18 do 26 godina protivi se priključenju Srbije NATO-u zbog nelegitimnog bombardovanja SRJ tokom 1999. godine, dok oko 40 odsto njih kao razlog za "ne" navodi nerešeno pitanje Kosova i Metohije, i sve veći pritisak zapadnih zemalja.

Samofalov, koji je učestvovao danas u debati na Fakultetu političkih nauka, povodom prezentacije programa koji ASS sprovodi, pozdravio je inicijativu da se mladima u Srbiji na mnogim fakultetima bliže predstave institucije EU i Partnerstva za mir, kao i "mogućnosti koje Srbija može da ima u okviru ovih integracija". Prema njegovim rečima, ohrabruje i podatak da, prema ovom istraživanju, većina mladih podržava učešće Srbije u mirovnim misijama, posebno pod mandatom UN.
Samofalov je dodao da je po pitanju evroatlanskih integracija "jasno da je u ovom trenutku Partnerstvo za mir dovoljan okvir u kome možemo da razvijamo svoju saradnju sa NATO-om".

Projekat programa "Mladi Srbije danas i sutra" pokazao je da su mladi ljudi i te kako zabrinuti za vlastitu, a samim tim i budućnost Srbije, ali i da pored teške trenutne situacije, veruju u njenu budućnost, izjavila je Tanjugu izvršni direktor ASS Tijana Andrić.
U okviru debate, studenti tog fakulteta uglavnom su se složili sa rezultatima stavova i objašnjenjima anketiranih mladih sugrađana. Andrićeva je dodala da su javne debate povodom istraživanja održane u Novom Sadu, Nišu, Zaječaru, Kragujevcu, Valjevu i Novom Pazaru, i da je planom predviđeno održavanje tri završne tribine u Beogradu, i to na Fakultetitima političkih nauka, kao i na Megatrend univerzitetu.

Pa,meni najbolje godine prodjose od iscekivanja:worth::worth::worth:

ovim putem obavestavam mlade da se srbija oduvek nalazi u evropi

po svim mogucim osnovama. i to je 1.000% tacno

imamo problema kao i ranije sa agresivnom politikom nemacke, treci put u sto godina. valjda ce i ovaj put proci nemci isto. a onda i njihovi saveznici na balkanu cro, slo i siptari

i da se zna, za veliku ekonomsku snagu nemacke posle WWII zasluzni su samo amerikanci. da njih-amera nije bilo na balkanu ne bi bilo stradalih od 1991.-1999.

Pre bi ja rekla da mi imamo problema sa nama samima ali lakše je svariti da mi imamo problem sa nekim nego da ga imamo sami sa sobom.

Хахахахаха, истрашивање објавио члан делегације за европатланске интеграције и станачки кадар ДСа :hahaha:

Само се јадан забунио са резултатима... 80% хоће у ЕУ, а 80% неће у НАТО. То једно без другог не иде :mrgreen:

Нек се боље ДСовци запитају зашто млади једва чекају да оду у иностранство.

Videćeš sada šta će da se desi ukoliko nam ukinu vize, ima da bude masovna bežanija, zato se i oteže sa time.

Pre bi ja rekla da mi imamo problema sa nama samima ali lakše je svariti da mi imamo problem sa nekim nego da ga imamo sami sa sobom.

Криви су антисрпсим демонократима срби који су поклани од западњачких бомби, добровољаца, потурчених, усташа, шиптара, потуричко-усрашки конц логори као оџак, протерани са својих огњишта, за све су то криви срби сотонским демонократама.

Исто зло као усраше и запад су домаћи демонократи.

ovo o tvojoj pljuvački kojom gađaš neistomisljenike nije hrabrost, nego dziberluk coveka iz kamenog doba, a mi smo u 21. veku, srecan ti put nazad u paleolit.:cool:

Ти припадаш најгорим зверима који су гађали србију радиоактивним бомбама, протеривали их са огњишта и отимали земљу.

Nemoj da ih vredjas,jer oni su obicna dokona blebetala koja ne znaju sta ce od sebe i svog smesnog zivota ,zato i bleje ovde od jutra do sutra i prosipaju fraze i gluposti koji im serviraju njihovi bikovi predvodnici.

Ova vest i anketa (ako je istinita,cvrsto verujem da jeste) je veliko ohrabrenje za sve da se jos vise zaloze za taj cilj,a on se zove Srbija u EU i bolji zivot za sve nas,pogotovu za nasu decu.:ok:

munjoliki reputacija za ovo !

Са 1650 дебилних реплика и тема ти неком да кажеш да виси по цео дан на форуму. Дебили који ничему не служе осим да им се органи изваде и продају су еуропеЈци који 9 година верују у будалаштине да ето само што Србија није ушла у еу. Ту багру уопште не занима што срби на косову имају пакао. Србији нису потребни багра којих није брига за србе на косову.

Back