- Poruka
- 29.141
И поносим се што спадам у 20 % оних који се противе европским интеграцијама!...![]()
čega se pametan stidi, lud se ponosi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И поносим се што спадам у 20 % оних који се противе европским интеграцијама!...![]()

čega se pametan stidi, lud se ponosi.![]()
Pitanje je sad da li je baš tako u ovom slučaju, pitanje je cena toga. Obzirom da su tamo jedan Solana (velika afera sa kupo-prodajom oružja), Kušner (Lekari bez granica koji su više trgovali organima nego bili to što jesu), i kojekakve grupe vampira, vampirčića i nastranih dekica ne znam zaista šta ćemo mi tamo....
pa imas i ovde afere, trgovinu ljudima i organima i nastrane dekice...ali tamo ima i vecih sansi za neke bolje stvari, ovde nema nikakvih sansi.
čega se pametan stidi, lud se ponosi.![]()
pa imas i ovde afere, trgovinu ljudima i organima i nastrane dekice...ali tamo ima i vecih sansi za neke bolje stvari, ovde nema nikakvih sansi.
prosvetli me ti.Одлично си описала себе, само што ниси свесна тога. Што се тиче истраживања, веродостојност је 0%, багра антисрпска је измислила.

prosvetli me ti.
aha, zato sto je 0% za E.U zato vam je Tadic Presidente.![]()
prosvetli me ti.
aha, zato sto je 0% za E.U zato vam je Tadic Presidente.![]()
pa bio i je Sloba predsednik pa sta sad... mislim kakav retardiran argument
Што се тиче храбрости еуропеЈаца, свакодневно их срећем и пљујем, не смеју ни да писну кад крену пљувачке а камоли да крену на мене.

Čim se pomene saradnja Srbije i EU,odmah izmile DSS-ovski pacovi,SRS-ovske stonoge i ostale bubašvabe iz svoje truleži i truju sa mržnjom prema EU sa svojim paranoičnim scenarijima i teorijama zavera.Njima je i želja da Srbija ostane mračna i izolovana,to je njihov ambijent za svoj opstanak.

Stvarno sam skeptican kada procitam bilo kakvu anketu u nasoj dnevnoj stampi,ali ova mi stvarno deluje kao istinita i realna,s´obzirom da sam i sam u vise razgovora sa mladjom generacijom dosao do istog zakljucka,a glasi, vecina mladih u Srbiji zeli u EU,pogotvo sto ti mladi nisu optereceni dogadjanjima iz bliske proslosti,nego jednostavno zele i zude za boljim zivotom i zivotom kakvim zive njihovi vrsnjaci u zemljama EU,tu prevashodno mislim na omladinu iz zemalja tkz."stare Evrope",kako je zemlje EU svojevremeno podelio Donald Ramsfeld.
Ovo je i velika opomena strankama opozicije,tu pogotovo mislim na DSS i SRS,jer sa njihovim stavovima,a koji se svode na definitivno odbijanje bilo kakvog prikljucenja EU ,sami sebi skacu u usta i na duzi vremenski period osudjeni su na tiho, ali sigurno nestajanje sa srpske politicke scene.
Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU
Autor: Tanjug | 25.05.2009. - 16:45
http://www.blic.rs/politika.php?id=94190
Podatak da čak 80 odsto mladih u Srbiji podržava ulazak zemlje u EU ohrabruje i govori u prilog činjenici da naša omladina nije opterećena prošlošću i da mnogo otvorenije može da gleda na budućnost, izjavio je danas Tanjugu član delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini NATO Konstantin Samofalov.
Istraživanje, koje je sprovela nevladina organizacija Atlantski savet Srbije (ASS) u okviru programa "Mladi Srbije danas i sutra" koji se primenjuje uz podršku Ambasade Norveške u Beogradu, pokazalo je da se mladi ne protive integraciji u EU, kojom bi se, po njima popravila i politička stabilnost i bezbednost zemlje, da više od polovine njih veruje u bolju vlastitu, kao i u bolju buducnost zemlje u celosti .
Prema rezultatima istraživanja, 77 odsto ispitanih od 18 do 26 godina protivi se priključenju Srbije NATO-u zbog nelegitimnog bombardovanja SRJ tokom 1999. godine, dok oko 40 odsto njih kao razlog za "ne" navodi nerešeno pitanje Kosova i Metohije, i sve veći pritisak zapadnih zemalja.
Samofalov, koji je učestvovao danas u debati na Fakultetu političkih nauka, povodom prezentacije programa koji ASS sprovodi, pozdravio je inicijativu da se mladima u Srbiji na mnogim fakultetima bliže predstave institucije EU i Partnerstva za mir, kao i "mogućnosti koje Srbija može da ima u okviru ovih integracija". Prema njegovim rečima, ohrabruje i podatak da, prema ovom istraživanju, većina mladih podržava učešće Srbije u mirovnim misijama, posebno pod mandatom UN.
Samofalov je dodao da je po pitanju evroatlanskih integracija "jasno da je u ovom trenutku Partnerstvo za mir dovoljan okvir u kome možemo da razvijamo svoju saradnju sa NATO-om".
Projekat programa "Mladi Srbije danas i sutra" pokazao je da su mladi ljudi i te kako zabrinuti za vlastitu, a samim tim i budućnost Srbije, ali i da pored teške trenutne situacije, veruju u njenu budućnost, izjavila je Tanjugu izvršni direktor ASS Tijana Andrić.
U okviru debate, studenti tog fakulteta uglavnom su se složili sa rezultatima stavova i objašnjenjima anketiranih mladih sugrađana. Andrićeva je dodala da su javne debate povodom istraživanja održane u Novom Sadu, Nišu, Zaječaru, Kragujevcu, Valjevu i Novom Pazaru, i da je planom predviđeno održavanje tri završne tribine u Beogradu, i to na Fakultetitima političkih nauka, kao i na Megatrend univerzitetu.

Bilo bi zanimljivo saznati koliki je procenat tih mladih bio u EU.Oko 80 odsto mladih podržava ulazak Srbije u EU ! ! !
ovim putem obavestavam mlade da se srbija oduvek nalazi u evropi
po svim mogucim osnovama. i to je 1.000% tacno
imamo problema kao i ranije sa agresivnom politikom nemacke, treci put u sto godina. valjda ce i ovaj put proci nemci isto. a onda i njihovi saveznici na balkanu cro, slo i siptari
i da se zna, za veliku ekonomsku snagu nemacke posle WWII zasluzni su samo amerikanci. da njih-amera nije bilo na balkanu ne bi bilo stradalih od 1991.-1999.
Хахахахаха, истрашивање објавио члан делегације за европатланске интеграције и станачки кадар ДСа![]()
Само се јадан забунио са резултатима... 80% хоће у ЕУ, а 80% неће у НАТО. То једно без другог не иде
Нек се боље ДСовци запитају зашто млади једва чекају да оду у иностранство.
Koja glupost od teme.Mene zanima ko nam je i kad ponudio da se integrišemo u EU?

Pre bi ja rekla da mi imamo problema sa nama samima ali lakše je svariti da mi imamo problem sa nekim nego da ga imamo sami sa sobom.
ovo o tvojoj pljuvački kojom gađaš neistomisljenike nije hrabrost, nego dziberluk coveka iz kamenog doba, a mi smo u 21. veku, srecan ti put nazad u paleolit.![]()
Nemoj da ih vredjas,jer oni su obicna dokona blebetala koja ne znaju sta ce od sebe i svog smesnog zivota ,zato i bleje ovde od jutra do sutra i prosipaju fraze i gluposti koji im serviraju njihovi bikovi predvodnici.
Ova vest i anketa (ako je istinita,cvrsto verujem da jeste) je veliko ohrabrenje za sve da se jos vise zaloze za taj cilj,a on se zove Srbija u EU i bolji zivot za sve nas,pogotovu za nasu decu.
munjoliki reputacija za ovo !