- Poruka
- 8.909
Хм...ја нисам имала тих проблема. Можда трепнеш, пре него што се "ухвате"... Само мало вежбања, и биће све ок

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovo se zove i dobar trgovac. Da se razumeno, s obzirom da zivim sa jednim MINUSOM, apsolutno sam svesna njihovog perfekcionizma.Postovani,
totalno ste u pravu!...iako je u ovom slucaju ispalo bolje po vas jer i taj HMC kosta.Sigurno je doslo do nesporazuma ili kod porucivanja ili kod same proizvodnje,ali da sam na vasem mestu ne bih se bunio,jer uskoro ce hmc postati standard u porucivanju stakala (kod nas nije moguce poruciti obicnu plastiku).Ima vise prednosti to sto je nanesen hmc sloj na vasa stakla jer sigurno ce vam stakla duze trajati(pogotovo ako su essilorova),imate UV zastitu koja je mnogo mnogo bitna sto za voznju sto za svakodnevno nosenje....
Nemojte odmah prijavljivati,polako ako su razumni zamenice vam stakla,jer problem bi bio da ste trazili hmc a niste ga dobili.
A sto se minusara tice sto kaze MARGE....ima ih vise,oni su ti koji moraju stalno da nose naocare,jesu zahtevniji (stvarno neznam zasto)ali i to zavisi od slucaja da slucaja.Ja licno kad vidim da je minus u pitanju vise paznje obratim na te sitne detalje i nemam lose iskustvo
Pozz svima!
Pošto već godinama nosim plastiku umesto pravog stakla i svakakve kombinacije sam isprobala, mogu reći da od sveg srca mrzim antirefleks sloj a ništa mi ne znači ni zaštita od grebanja.
Samo bih volela da mogu naći fotoaktivnu plastiku sa cilindrom po nekoj pristojnoj ceni.![]()
За тебе је неуролог. Иди по упут код лекара опште праксе за неуролога.Pozdrav ljudi, treba mi jedan savet, ili tako reci, POMOC.
Kada sam bio mali imao sam normalne oci i sve oke (nemojte da se smejete dok citate ovo ali moram nekome da se obratim) kako bih vam objasnio lakse pokazacu vam putem slike..
Kada sam bio mali imao sam normalne zenice:
a sada izgledaju podignuto suvise:
Zeleo bih da vratim zenice kao sto su bile jer mnogo lepse izgleda...
da li znate kako se to strucno zove posto ne znam da nadjem na netu ko moze da mi pomogne ili ako znate da mi pomognete ili nesto preporucite ?![]()
HVALA unapred![]()
Ne, dioptrija mi nije menjana već godinu - dve.
Samo da napomenem da iz bliza sve vidim odlično i sa i bez naočara.