Održiva sex kombinacija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ali to nije održivo na duže staze? ako postoji velika razlika između dvoje u osećanjima? ili misliš da bi to tako beskonačno moglo da traje?
Pa ne..
Reći ću ti iz svog ličnog iskustva, jer opet - svi smo različiti.
Ja sam ostala u toj kombinaciji potpuno svjesna da neće nikad imati sa mnom nešto ozbiljno jer mi je bukvalno to rekao.
Ostala sam jer sam imala nedostatak samopoštovanja i iskreno - nijedan drugi muškarac mi se u tom vremenskom periodu nije sviđao.
Trajalo je skoro 5 godina.
Onda sam našla partnera koji mi je sve dao, i shvatila sam da ga ne želim ponižavati i raditi mu iza leđa.
Otišla i shvatila da ništa nisam izgubila.

Nema sanse nikad da joj dosadi jer dobija na kafenu kasicicu a nada se da ce biti supena
govorim iz ličnog iskustva. dobija na kafenu kašičicu i neko vreme se nada da će biti supena, ali ako supene nema neko vreme, odustaće od svega. Prođe te sve. Lično, doživim a-ha efekat. I sve manje traje taj period. Zreli ljudi žele da stvari budu obostrane, samo nezreli se tako igraju i očekuju ?

Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

Pogledajte prilog 1394716
pa ono kao jedbete se i svako mimo toga gleda svoja posla, kao ajmo na kafu fin dan, i kao odete i ako je zaista fin dan raziđete se, a ako je prolup potucate se, zašto od muve praviti međeda

govorim iz ličnog iskustva. dobija na kafenu kašičicu i neko vreme se nada da će biti supena, ali ako supene nema neko vreme, odustaće od svega. Prođe te sve. Lično, doživim a-ha efekat. I sve manje traje taj period. Zreli ljudi žele da stvari budu obostrane, samo nezreli se tako igraju i očekuju ?
Nezrelo je uopste uci u taj mazohisticki odnos,a zreo iskusan zna da zacinjava i podgreva ako se pocne hladiti,a kuliranjem se podrgeva,pa malo vise paznje,tako povuci potegni setkanje u nedogled,moze samo da se izvuce da predje paralelno na manje zlo otprilike

Мени је то као они филмови где не видиш типа или рибу, само полни орган кроз отвор па удри до зоре!
Мора нешто да ме привуче. Нешто у осмеху, нешто у уздаху. Да ми прија тај мирис и укус. Да осећам и неко поверење. Да могу и да задремам уз ту особу. Не могу ни да једем са сваким, бирам друштво за оброк а не ово. А чим изабереш ту нешто постоји, ниси свашт.ојеб. Не мораш сећи вене и давати живот, али нешто вуче. А то аутоматски није уђеш- изађеш и хајде здраво до следеће недеље у исто време на истом месту.
Добро, вероватно сам ја луда.
Apsolutno si u pravu... Te kombinacije bi bile veze da ne postoje odredjeni faktori (brak, nespremnost da se posvetis vezi...)
Ali neka emocija mora da postoji.

Мени је то као они филмови где не видиш типа или рибу, само полни орган кроз отвор па удри до зоре!
Po cenu da budem neshvaćena, takav odnos m i ponekad baš treba. Ali da ništa ne vidim, ne čujem, bukvalno otvor. Ali pošto je to nemoguće, pošto moramo videti osobu, čuti, pomirisati, osetiti celim telom, onda se uključuju sve te sfere mozga... Samo izuzetno jednostavne osobe tu mogu biti neizbirljive. Pokušala sam razne stvari, ali i ako razumno prevarim sebe, ne mogu svoje telo.
Мора нешто да ме привуче. Нешто у осмеху, нешто у уздаху. Да ми прија тај мирис и укус. Да осећам и неко поверење. Да могу и да задремам уз ту особу. Не могу ни да једем са сваким, бирам друштво за оброк а не ово. А чим изабереш ту нешто постоји, ниси свашт.ојеб.
I dolazi se do toga. Da prija očima, ušima, da se ima poverenje, da se možemo opustiti, da bude lepo, itd.
Не мораш сећи вене и давати живот, али нешто вуче. А то аутоматски није уђеш- изађеш и хајде здраво до следеће недеље у исто време на истом месту.
Добро, вероватно сам ја луда.
Pa nije stvar u ludosti, već to da takav odnos ne može potrajati ako se ne razvijaju pomenuti elementi. Ako recimo mislimo za tu osobu da nas nije vredna a ipak odlučimo da se sexamo, telo će odbaciti. Ili će se javiti neki problem u telu. Čovek može folirati na poslu donekle, u društvu, ali na ovom polju senzitivne osobe sve osećaju, ne vredi Hoću ako celo telo ne sluša.

Poslednja izmena:
Apsolutno si u pravu... Te kombinacije bi bile veze da ne postoje odredjeni faktori (brak, nespremnost da se posvetis vezi...)
Ali neka emocija mora da postoji.
Pa vidi, nije sve što mi zovemo kombinacija isto.
Najbezbolnije je vidimo se sat dva, uživamo jedno u drugom i svako na svoju stranu. Ali moje pitanje teme je održivost iste, jer ako je tako i nema nekih posebnih emocija sa obe strane, rwl brzo to prolazi, strast i posle par meseci max se gasi. Ali, što ti kažeš ako se žena prima onda može da potraje... No tu onda dolazi do drugih zahteva i potreba, potreban je vrlo umešan muškarac da to izvede a da ona ne bude povređena i da to potraje. Obrnuto, ako se on prima ona ne tu nema više sexa.

Čitam i vidim,sex kombinacija isključuje emocije.
To talno pogrešno i netačno,sex bez emocija nije kombinacija,svodi se na pražnjenje energije bez obaveza.
Veza,kakva god,njen koren reči ukazuje na povezanost,ukazuje da tu postoji emocija, hemija,osećanje.Koliko će sve to da traje,u kom obliku je,ko sebe daje više a ko manje lična je stvar tih dvoje.

Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

Pogledajte prilog 1394716
da se postuju pravila ustanovljena na startu pri dogovoru i da se ne prelazi crvena linija koliko god jedna strana bila ,,inspirisana" da oduzima tj cesce dodaje neke dopune zakonika :lol:

da se postuju pravila ustanovljena na startu pri dogovoru i da se ne prelazi crvena linija koliko god jedna strana bila ,,inspirisana" da oduzima tj cesce dodaje neke dopune zakonika :lol:
to mi nikada nije uspelo, jer je odnos živa stvar.
Tj jednom smo se tako čvrsto držali i postalo je dosadno posle par meseci.

Posle svega, više se ni sa kim neću unapred ništa dogovarati. Ko želi da uđe sa mnom u nepoznato ulazi, ko neće nema ukrcavanja. Jedino pravilo je da su ljudi na mestu, da ne lažu, da su dovoljno emotivno zreli i sa poštovanjem prema drugom.

Posle svega, više se ni sa kim neću unapred ništa dogovarati. Ko želi da uđe sa mnom u nepoznato ulazi, ko neće nema ukrcavanja. Jedino pravilo je da su ljudi na mestu, da ne lažu, da su dovoljno emotivno zreli i sa poštovanjem prema drugom.
jedino uspesno pavilo za semu je da se oboje pridrzavate pravila ili da ste oboje rekli nesto tek da bi rekli-a skloni ste oboje da predjete granice, onda i ovo prelazenje grnica biva ok-pa kako se zalomi. Razmisli dobro, ako ti to ne uspeva onda mozda nisi za seme, jer imas dileme.

Kontam da mora da je bilo nekih sporova dok ste bili zajedno i pod kojim okolnostima ste se rastali?
Ako se ne dogovarate u startu bar oko najbitnijih smernica kako znate da odnos progresira u nekom zdravom pravcu?
Pored toga kontam da svako od partnera mora da ima i svoje neke granice, valjda se one definišu u startu, a kako stvari budu išle vremenom menjate ih.

jedino uspesno pavilo za semu je da se oboje pridrzavate pravila ili da ste oboje rekli nesto tek da bi rekli-a skloni ste oboje da predjete granice, onda i ovo prelazenje grnica biva ok-pa kako se zalomi. Razmisli dobro, ako ti to ne uspeva onda mozda nisi za seme, jer imas dileme.
Zamišljam šeme sa puno strasti
Šema koja nema veliku strast me ne zanima, takvih ponuda ima, ali nisam zainteresovana
A kada ima strasti onda ima svačega
Verujem da ima nešto površnijih ljudi koji mogu tako da se sexaju, ja sam zaista imala 10tak takvih odnosa (šema) možda i više, ali nisu potrajali duže od par meseci. Uglavnom ili nije bilo dovoljno strasti ili su mi postali odbojni ti muškarci iz nekog razloga. Volela bih da znam tajnu dugovečnosti. Starst ili raste ili se smanjuje, gotovo je nemoguće da bude ista mesecima.. taka mi je temperament i ne mogu protiv toga.

Zamišljam šeme sa puno strasti
Šema koja nema veliku strast me ne zanima, takvih ponuda ima, ali nisam zainteresovana
A kada ima strasti onda ima svačega
Verujem da ima nešto površnijih ljudi koji mogu tako da se sexaju, ja sam zaista imala 10tak takvih odnosa (šema) možda i više, ali nisu potrajali duže od par meseci. Uglavnom ili nije bilo dovoljno strasti ili su mi postali odbojni ti muškarci iz nekog razloga. Volela bih da znam tajnu dugovečnosti. Starst ili raste ili se smanjuje, gotovo je nemoguće da bude ista mesecima.. taka mi je temperament i ne mogu protiv toga.
Takav temperament

10 puta kaišem od čiste kože po golom dupetu.

Ako je seks kombinacija, to je obično za jednu noć. Nastavi li se, mogu se roditi emocije, a to je već pretnja za brak. Nemam ništa protiv tih kombinacija, ali umereno. :)
tu si sad na ljisu :)
najbolje kombinacije traju 4 do 5 puta, 1. put je dobro, ali upoznavanje, ali onda treći, četvrti to je naj. Posle toga se ljudi već upoznaju i odnos može da pokvare njihovi karakteri, ako im se nešto ne svidi kod onog drugog. Ili naprotiv, krene ka vezivanju i vrsti veze.

Najbitnije da susreti ne traju duže od par sati. I nema spavanja zajedno.

tu si sad na ljisu :)
najbolje kombinacije traju 4 do 5 puta, 1. put je dobro, ali upoznavanje, ali onda treći, četvrti to je naj. Posle toga se ljudi već upoznaju i odnos može da pokvare njihovi karakteri, ako im se nešto ne svidi kod onog drugog. Ili naprotiv, krene ka vezivanju i vrsti veze.

Najbitnije da susreti ne traju duže od par sati. I nema spavanja zajedno.
Dobro

Back