- Poruka
- 71.097
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma povedem se za Paulom,..........ona stalno insistira na razumevanju, dogovoru.......radi dobrog seksa. Ko da ovaj drugi seks bez razumevanja i dogovora nije dobar. A bas taj seks, kada nemas pojma ko je i sta je, ni ime mu neznas, taj seks je turbo-seks.Da Ali kraj Delo krasi....mislim da nisi u pravu....jer koliko sam shvatio u pitanju je kombinacija a ne veza ili brak....pa I zene vole seks
Ne znam kako si došao do razumevanja i dogovorama povedem se za Paulom,..........ona stalno insistira na razumevanju, dogovoru.......radi dobrog seksa. Ko da ovaj drugi seks bez razumevanja i dogovora nije dobar. A bas taj seks, kada nemas pojma ko je i sta je, ni ime mu neznas, taj seks je turbo-seks.
Al kazi ti to njoj.
Ma kakav testPiše mi jedan iz budve, kaže puno ruskinja i ukrajinki, ali je došla i sida.Da li je to samo priča ili su iz par slučajeva napravili strah i paniku, tek tako se govorka. Pa onda kažu izvoli. Znači, test na sunce
![]()
taj strah od side mos ti komplet unisti seksualni zivot. Sida se ne prenosi samo seksom.A kolka je verovatnoca da tako nesto zakacis, govori i podatak da od par hiljada osoba koje poznajem (familija, kolege, prijatelji, komsije, poznanici.........) nijedan slucaj sa sidom nije zabelezen iako medju njima ima veoma "aktivnih" na podrucju seksa. Verujem da ni ti nikog ne poznajes ko ima taj problem. Ako uopste sida i postoji, veca je verovatnoca da te lupi meteor nego sida.Ne znam kako si došao do razumevanja i dogovora
Ni ime mu ne znaš, extra sex, stvarno ne znaš ni da li ima sidu, to je baš uzbudljivo
kondom ne štiti od svega. papiloma virusi se prenose i preko peškiraPostoji nešto što se zove kondom. Samo budala će bez zaštite da se kreše s nekim za ONS.
Od nečega mora i da se umre,bolje od sexa nego da nas zgazi autobus zato,uživajte u životukondom ne štiti od svega. papiloma virusi se prenose i preko peškira
Ja sam i otvorila temu o održivim kombinacijama baš zato što se radi o mogučnosti da se sa jednim partnerom duže viđamo. Zašto menjati ako imaš nekoga ko je proveren. Tema nije generakno o tim odnosima već šta iraditi da traje duže.
Само провјерено када су комбинације у питању.Ma kakav test
Nejbokje izbegavati takve situacije
To ce biti naj naj
Pa sta da ti kazem, Paula je tvoja zvezda vodilja sto I nije losema povedem se za Paulom,..........ona stalno insistira na razumevanju, dogovoru.......radi dobrog seksa. Ko da ovaj drugi seks bez razumevanja i dogovora nije dobar. A bas taj seks, kada nemas pojma ko je i sta je, ni ime mu neznas, taj seks je turbo-seks.
Al kazi ti to njoj.
Ma kad si to dosao na Krstaricu da trazis *****, ti ces vecno ziveti.Od nečega mora i da se umre,bolje od sexa nego da nas zgazi autobus zato,uživajte u životu![]()
tesko,......sa nju bi celo vreme moro da se dogovaram, razumevam...........ce izgubim volju za krevet.Pa sta da ti kazem, Paula je tvoja zvezda vodilja sto I nije lose
"one night stand" u svajcarskoj????taj strah od side mos ti komplet unisti seksualni zivot. Sida se ne prenosi samo seksom.A kolka je verovatnoca da tako nesto zakacis, govori i podatak da od par hiljada osoba koje poznajem (familija, kolege, prijatelji, komsije, poznanici.........) nijedan slucaj sa sidom nije zabelezen iako medju njima ima veoma "aktivnih" na podrucju seksa. Verujem da ni ti nikog ne poznajes ko ima taj problem. Ako uopste sida i postoji, veca je verovatnoca da te lupi meteor nego sida.
Postoje i druge polne bolesti kojih se trebamo cuvati. Sa druge strane, ako imas simptome takih bolesti i svesno ih prenosis, to je tesko krivicno delo.Taj koji zna da je inficiran ne seksa se dok se ne izleci. Onaj koji ne zna,........pa njih je milijarde. Primer, uvatim se stebe, vidim, postena i ozbiljna dama, pametna................al onaj jagodinac sa kojim si furala 2 meseca, nije imao pojma da je uvatio sidu (ko ce to kontrolisati posle svakog partnera) pa te inficirao. Uostalom, u jednom tvom postu si pisala da si u svajcarskoj imala "uan najt stend" sa neki dzentlmen, o kome naravno nisi imala pojma ko je i sta je , i recimo da ti ga je agencija poslala a njihov personal ima redovnu lekarsku kontrolu. Al preksinoc bio sa neku francuskinju pa mu ona navukla sidu a da on nema pojma............i eto belaja za tebe.
Zato je van pameti razmisljati o tome. To je medijski nametnuti strah na istom principu ko i COVID.
Potpuna sloboda i odrzavanje povremenih odnosa nedogovorenih unapred. To je svakako veza za ljude koji nisu za vezu, vec za povremen sex. Kada se neko zagreje staviti ga na ladjenje par meseci.Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine, ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?
Pogledajte prilog 1394716
jednom nedeljno max, bez strasti ali kreativno i ofc bez gusenja svake vrsteBilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine, ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?
u bre, kako se to izrazavas?"one night stand" u svajcarskoj????
koji je narodni izraz za takvu?
j.ebulja?
isto ko i za njuu bre, kako se to izrazavas?
Dama ima pravo da zadovoljava svoje seksualne potrebe isto onako kao i mi muskarci.
Uostalom, kazi mi koji je narodni izraz za takvog koji praktikuje uan najt stend ?
Jel se za njega kaze da je plejboj, frajer, muskarcina.........il gresim?
ne znam, znam samo da cena takvog "yebaca" raste i kod muske i kod zenske publike. Muskarci ga tapsu po ledjima i govore "svaka ti cast, samo rasturaj......" a zene uzdisu za takim frajerom i pozele da i one dodju na red.isto ko i za nju
za njega narod kaze j.ebac , ku.rvar znas i sam
pa upravo zbog toga milune lutkice, upravo zbog toga bre i pitam kako se onda kaze za tu vannajt stendulju u svajcarskoj sa apsolutno nepoznatim fakerom?
u kom to dristvu takvim raste cena?ne znam, znam samo da cena takvog "yebaca" raste i kod muske i kod zenske publike. Muskarci ga tapsu po ledjima i govore "svaka ti cast, samo rasturaj......" a zene uzdisu za takim frajerom i pozele da i one dodju na red.
Da imam 5 godina ne bih znao. Pitaj se samo zasto su i muskarci i zene iskvarene po tom pitanju? Jednostavno zato sto im raste cena u drustvu ako su taki.
Zamisli grupu od 20 muskaraca i dve zenske medju njima, jedna "sumnjivog" karaktera a druga "postena"...........18 muskaraca ce se bace na ovu prvu. Drugu nema ni da primete. A ova prva ce da uziva jer je u centru paznje , pozudna, glavna faca ..........i izabrace jednog od ovih 18 muzjaka za trajniju vezu. Druga ce imati mnogo manji izbor.
To je priroda, priroda akceptirana od oba pola, funkcionise od postanka covecanstva.
Bili su pametni,davali su jedno drugom sta su mogli,organizirani su, racionalniJa čula od jedne gospođe da je 10 godina imala jednu kombinaciju. Doduše, bila je udata.
Ne znam kako im je to uspelo. Možda su manje strastvene osobe?
Održiva je samo ako se žena zaljubi, zavoli i pukne za njim.Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine, ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?