Održiva sex kombinacija

Paula

black cat
VIP
Poruka
35.860
Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

1692088152510.png

ja sam imao kombinaciju koja je trajala sa prekidima dok sam bio u braku ili vezi oko 10 godina. skoro sam je shutno kad sam se smuvao sa curom, tesko joj je palo, ali boli me dupe :)))
A to što joj je teško palo znači da su sve vreme bile emocije uključene sa jedne ili obe strane?
Ili joj je teško palo što se navikla na tebe i sad mora da traži nekog drugog? :)

Мислим да се такви односи превише романтизују данас. Као нешто пожељно, а када човек завири дубоко у себе то га не испуњава потпуно. И попуњавајући празнине на тај начин губи се време да се деси нешто квалитетно, комплетно.
Немам то искуство јер се све наставило и трајало, али пре и када сам мислила да би ми то пријало мислила сам јер сам хтела да се склоним од везивања па и од себе саме. Зато данас многи нису сами али јесу усамљени.

Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

Pogledajte prilog 1394716
Misilm da ako su oboje slobodni, da ce tesko ostati samo kombinacija. No ako su u braku/vezi moguce.

Držao bih te u podrumu svezanu,znači održivost bi bila 100%,ne bi imali brige

Seks ponedeljkom od 4 do 6 popodne, moze trajati godinama

da budu distancirani?
to je magnetično za obe strane...ta nedokučiva daljina u očima

Pa neki odnos koji je sex a nije veza. Neko doživljava više kao prijateljstvo sa povremenim benefitima, a neko kao potpuno hladan odnos bez prijateljstva. Neko može tako paralelno sa više njih, a neko samo sa jednom osobom. Nije veza.
Šta znam ako se obe osobe dogovore na čemu su i šta očekuju iz svega toga nije neodrživo na duže staze. Ako nisu saglasni sa idejama kako bi njihov odnos trebao da izgleda - tipa jedno gleda kao na friends with benefits, drugo hladno kontam da bi u nekom momentu najverovatnije došlo do nekog burnijeg spora.
Šta znam, neko moje iskustvo jeste bilo kao ljubavnik (nismo u vezi, ne želimo vezu i zajednički život, nije sve samo u seksku mada bitan je, pored toga imamo i neki zdrav partnerski odnos iako ne provodimo mnogo vremena zajedno). Ona je bila u braku i suprug joj je znao za mene tj. pričali smo o svemu i nije bilo spora. Trajalo je neko solidno vreme, mada kada su počele neke stvari da se dešavaju sa njenim suprugom stali smo jer je bila neka teža situacija, a i samo bi zakomplikovali stvari da smo nastavili.

Back