Održiva sex kombinacija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma lazu i muskarci da je sve vizuelno. Naravno da nije. Osecaj povezanosti, ali je stvar toga kakav osecaj povezanosti. Vidi, stvar posesije je u tome sto to nije dobro a nije dobro zato sto ta druga strana Ima Sigurno Nekoga Ko Ga/Ju Voli. I treba je voleti zbog toga. Ako je samo moje samo moje, te stvari se gube i zato se gubi i upravo i taj osecaj povezanosti. Mehanizam, psiholoski. Jer se gubi tlo individualnosti. A individua tezi da ima vise ljudi koje je vole, jer je to stvar izbora u ljubavi a izbor je bitan jer, jel te, znas da si sa nekim zbog izbora a ne zbog nemastine.
Pa to je to, posesivnost ne u smislu isključivosti, već sam pisala da nisi neutralan prema tome, nije ti dosadno na pomisao evo ima sex sa nekom. Ne. Jedna ista emocija može biti isključiva a može biti i pokretač (za nešto novo ili strast).

i mene bi. ali to su dosadne osobe?
mislim, ko još o tome priča kao neki traktat? Izuzetno cenim osećaj slobode i nikada nisam mogla ostati pored nekog ko bi naglašavao taj odnos 1 na 1.
Ko prica? 90 posto zena prica tako. Idi na tinder brate i uloguj se kao musko i presaltaj profile. Vecina ih je dosadnih udavaca. Jbga brate.
Samo je stvar da je malo mentalnim aikidom preusmeris. Ili ti: aj ne zaebaj, svako svoju gajbu.

bitna mi je i ekskluziva. ono što mi imamo ne može imati sa drugom ;)
Stoga sam ja više za onaj odnos da smo emotivni partneri, a osim toga možemo se viđati i sa drugima.. ali da postoji to - mi.
Ма какви. Само верни једно другом. Шта ће ми други поред девојке која ми је довољна.

Шта ће ми 3 аута кад ми је један довољан. Мсм, барем ја тако схватам.

bitna mi je i ekskluziva. ono što mi imamo ne može imati sa drugom ;)
Stoga sam ja više za onaj odnos da smo emotivni partneri, a osim toga možemo se viđati i sa drugima.. ali da postoji to - mi.
E pa mili da ti kazem nesto sto ce te mozda puno povrediti i razocarati kao seksualno bice i kao coeka.
Ali znas one stvari i sve ono sto ste radili i mislila da ste to samo vas dvoje i da ste originalni?

Ма какви. Само верни једно другом. Шта ће ми други поред девојке која ми је довољна.

Шта ће ми 3 аута кад ми је један довољан. Мсм, барем ја тако схватам.
Tako ces najpre da izgubis devojku.
Ili da budem ironican: zene vape za dostupnim muskarcima.

Ne podnosim sputavanje,norme,predrasude,živim kako volim i nikoga ne ugrožavam tako da i po pitanju sexa isto mislim.
Želim sve doživeti,probati,sam odrediti šta je ok a šta ne,ne slušam savete niti tudja iskustva i kads nadjem ženu koja isto misli uživam i pružsm joj zadovoljstvo maximalno.
Zato podržavam sve sex kombinacije ako su obostrana želja.

E pa mili da ti kazem nesto sto ce te mozda puno povrediti i razocarati kao seksualno bice i kao coeka.
Ali znas one stvari i sve ono sto ste radili i mislila da ste to samo vas dvoje i da ste originalni?
to bi možda razočaralo neku devojku, ali ženu ne.
zato postoji i ono da se ne mroaju stvari banalizovati ;), već održavati izvesnu romantičnu tenziju hehe

Ja razmišljam o tome da mi je bolje imati neku vezu svako iz svog stana, ofc, ali ipak vezu. Ne klasičnu tipa imamo zajedničke prijatelje, više ljubavnička, ali ono da nekad nešto i radimo zajedno što volimo, planinarenja, putovanja, spremanje hrane, povremeni sadržajni razgovori i sl. ne samo sex par sati i ciao. I shvatam da se to ne može planirati unapred, treba pustiti svaki odnos da ima neki svoj limes.
ja imam takvu vezu

I kad sam shvatio da sam Ja za zene jako realtivan pojam i da se to zapravo njih u globalu ne tice, vec mene. Ok, nadje se srodna dusa, al znas kako? Bolje je nadji kad nisi seksualno isfrustriran nego kad jesi. Udavices je. Ubices je u pojam.

Bilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine ;), ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?

Pogledajte prilog 1394716
moze...stvarno moze...naravno da su oboje "razumni". stvar dogovora

Pa ne. To je sad neko tvoje moralisanje. Tema nije šta je žena koja ima ljubavnika, već što je takav neki odnos dugo potrajao.
nije to moje moralisanje i nema tu nista relativno
zena koja vara muza zove se ku rva i ja samo nazivam stvari pravim imenom

dakle obzirom da smo ustanovli da se radi o ku rvi
mozemo reci da je po sredi kurvanje odnosno varanje bracnoga druga odnosno supruznika

to dakle nije sema ili kombinacija

nije to moje moralisanje i nema tu nista relativno
zena koja vara muza zove se ku rva i ja samo nazivam stvari pravim imenom

dakle obzirom da smo ustanovli da se radi o ku rvi
mozemo reci da je po sredi kurvanje odnosno varanje bracnoga druga odnosno supruznika

to dakle nije sema ili kombinacija
znam da se necemo sloziti....ali se ne slazem...postujem tvoje misljenje....ali ima raznih situacija.....Ako zena-muz naidje na nekoga,a zapostavljen je u braku,na razne nacine....ima svega,ne odmah "ku rva"..

Mislim da su te dugogodišnje kombinacije više paralelne veze, mislim na te udate, oženjene koje imaju još jednu, jednoga sa strane.

Teško mogu da zamislim da se neko dobrovoljno stavlja u položaj da nikada ne iskusi ljubav, stvarnu vezu i da se zadovoljava samo sa seksom dugi niz godina sa tom određenom osobom.
Lakše mi je u tom slučaju da zamislim da ta osoba menja seksualne subjekte. Bilo bi mi i logično. Ako nema emocija zašto bi se neko seksao sa jednom te istom osobom uvek? Ne znam kakve veštine da ima verovatno kad tad dosadi.

E sad znam i ja osobu koja ima dugogodišnjeg ljubavika i pored veza ali oni se ne sastaju često već nekada se napravi pauza i od godinu dana pa se zaređa par puta pa opet ništa mesecima i tako. Dakle daljina je valjda ključna u održavanju tog seksualnog plamička mislim barem...
Sve ostale varijacije mislim da imaju neki drugi motiv. Ili je neko emotivno željan te druge osobe ili je neko plaća na ovaj ili onaj način, dakle materijalna korist.

Back