- Poruka
- 71.097
Menije strast nesto drugo. Ne pitanje da li je u monogamnoj vezi samnom. Nije. Znam da nije. Zensko je, ima izbor, moze da svrljne do kafica i dobija start. Druge stvari me motivisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je to, posesivnost ne u smislu isključivosti, već sam pisala da nisi neutralan prema tome, nije ti dosadno na pomisao evo ima sex sa nekom. Ne. Jedna ista emocija može biti isključiva a može biti i pokretač (za nešto novo ili strast).Ma lazu i muskarci da je sve vizuelno. Naravno da nije. Osecaj povezanosti, ali je stvar toga kakav osecaj povezanosti. Vidi, stvar posesije je u tome sto to nije dobro a nije dobro zato sto ta druga strana Ima Sigurno Nekoga Ko Ga/Ju Voli. I treba je voleti zbog toga. Ako je samo moje samo moje, te stvari se gube i zato se gubi i upravo i taj osecaj povezanosti. Mehanizam, psiholoski. Jer se gubi tlo individualnosti. A individua tezi da ima vise ljudi koje je vole, jer je to stvar izbora u ljubavi a izbor je bitan jer, jel te, znas da si sa nekim zbog izbora a ne zbog nemastine.
Nisam bas siguran... no mislim da je devojkama bitnije da to ne radis sa drugom...Када знаш да девојка даје само теби, да само ти, тојест, само вас двоје можете да радите то што не можеш и нећеш ни са ким другим, то је квака.
i mene bi. ali to su dosadne osobe?Na protiv, pitanje ozbiljne veze i ekskluzivnosti me udalji od nje. Smori me, izgubim taj osecaj bliskosti sa njom.
bitna mi je i ekskluziva. ono što mi imamo ne može imati sa drugomJedno su bliskost, intima i poverenje. Drugo je eksluziva.
Ko prica? 90 posto zena prica tako. Idi na tinder brate i uloguj se kao musko i presaltaj profile. Vecina ih je dosadnih udavaca. Jbga brate.i mene bi. ali to su dosadne osobe?
mislim, ko još o tome priča kao neki traktat? Izuzetno cenim osećaj slobode i nikada nisam mogla ostati pored nekog ko bi naglašavao taj odnos 1 na 1.
Ма какви. Само верни једно другом. Шта ће ми други поред девојке која ми је довољна.bitna mi je i ekskluziva. ono što mi imamo ne može imati sa drugom
Stoga sam ja više za onaj odnos da smo emotivni partneri, a osim toga možemo se viđati i sa drugima.. ali da postoji to - mi.
E pa mili da ti kazem nesto sto ce te mozda puno povrediti i razocarati kao seksualno bice i kao coeka.bitna mi je i ekskluziva. ono što mi imamo ne može imati sa drugom
Stoga sam ja više za onaj odnos da smo emotivni partneri, a osim toga možemo se viđati i sa drugima.. ali da postoji to - mi.
Tako ces najpre da izgubis devojku.Ма какви. Само верни једно другом. Шта ће ми други поред девојке која ми је довољна.
Шта ће ми 3 аута кад ми је један довољан. Мсм, барем ја тако схватам.
to bi možda razočaralo neku devojku, ali ženu ne.E pa mili da ti kazem nesto sto ce te mozda puno povrediti i razocarati kao seksualno bice i kao coeka.
Ali znas one stvari i sve ono sto ste radili i mislila da ste to samo vas dvoje i da ste originalni?
ja imam takvu vezuJa razmišljam o tome da mi je bolje imati neku vezu svako iz svog stana, ofc, ali ipak vezu. Ne klasičnu tipa imamo zajedničke prijatelje, više ljubavnička, ali ono da nekad nešto i radimo zajedno što volimo, planinarenja, putovanja, spremanje hrane, povremeni sadržajni razgovori i sl. ne samo sex par sati i ciao. I shvatam da se to ne može planirati unapred, treba pustiti svaki odnos da ima neki svoj limes.
Епа, мени треба девојка која је попут мене.Tako ces najpre da izgubis devojku.
Ili da budem ironican: zene vape za dostupnim muskarcima.
I onda se lepo vracas na moju pocetnu poentu da je sve ti lepo stvar osecanja.to bi možda razočaralo neku devojku, ali ženu ne.
zato postoji i ono da se ne mroaju stvari banalizovati, već održavati izvesnu romantičnu tenziju hehe
Epa bate moj, tako sam i ja kao mlad trazio neku koja ce me voleti bas onakvog kakav jesam, a onda sam se promenio kad me je poceo bojeti ***** i prokinulo hebanje.Епа, мени треба девојка која је попут мене.
moze...stvarno moze...naravno da su oboje "razumni". stvar dogovoraBilo je tema o kombinacijama, doduše više prošle godine, ali ovog puta tema je održivost kombinacija, što znači šta uraditi pa da neka sex kombinacija može dugo da potraje. Kakav odnos treba da bude, šta da rade da se brzo ne ohlade ili da ne prokuvaju, već da se nešto duže vreme krčkaju. Iskustva?
Pogledajte prilog 1394716
nije to moje moralisanje i nema tu nista relativnoPa ne. To je sad neko tvoje moralisanje. Tema nije šta je žena koja ima ljubavnika, već što je takav neki odnos dugo potrajao.
pa nistaIma puno osoba koje su super ovako za lepe momente, ali useri teski za ozb. I sta fali
Za eksluzivnu semu mora da mi kupuje pljuge i placa pica.pa nista
i dodattjemo jos da postoje ekskluzivne seme i bmk seme
i to je to
znam da se necemo sloziti....ali se ne slazem...postujem tvoje misljenje....ali ima raznih situacija.....Ako zena-muz naidje na nekoga,a zapostavljen je u braku,na razne nacine....ima svega,ne odmah "ku rva"..nije to moje moralisanje i nema tu nista relativno
zena koja vara muza zove se ku rva i ja samo nazivam stvari pravim imenom
dakle obzirom da smo ustanovli da se radi o ku rvi
mozemo reci da je po sredi kurvanje odnosno varanje bracnoga druga odnosno supruznika
to dakle nije sema ili kombinacija