Одрицањем од прошлости себи смо ноге исекли

Onda bi i gospodjicu Mercedez mogli da angažujemo kao konsultatna o pitanjima monetarnog sistema i fiskalne stabilnosti pošto žena o tome peva . :cool:
A i garant je već zaradila više cash money na free marketu od 20 i kusur godina starije Divne , mislim ne znam dal jeste , al bi se mogao opkladiti da jeste .

апсолутно. тврдим да се Саша Поповић боље разуме у економију него све владе републике од њеног постанка до данас.

Ne smeta to njima, samo kraljA da pominje Mimi :lol:

Hahha..eto, šta reko'
Ne znam za Mimi , al mislim da ga Sandra Afrika spominje u nekoj pesmi .

- - - - - - - - - -

апсолутно. тврдим да се Саша Поповић боље разуме у економију него све владе републике од њеног постанка до данас.
Da , Sale je inače sin prote iz Almaške crkve ,tu u centru , nije uopšte geak što se misli . (i što izgleda )

моралној вертикали нације
И, наравно, без Бога нема ни моралне вертикале?
'Ај' реци то, да завршимо саваку дискусију...:lol:
Није религија опијум за масе, погрешио је Лењин.
То је исконска људска потреба да се потчини, да би имао на шта да кука...:lol:

Da , Sale je inače sin prote iz Almaške crkve ,tu u centru , nije uopšte geak što se misli . (i što izgleda )

да, и у послу је врло коректан. држи се речи, није муљатор и преварант.

- - - - - - - - - -

Pa kako bi onda ovaj moderator agitovao :D

а ти си спречена да пишеш и износиш своје ставове? :D

- - - - - - - - - -

И, наравно, без Бога нема ни моралне вертикале?
'Ај' реци то, да завршимо саваку дискусију...:lol:
Није религија опијум за масе, погрешио је Лењин.
То је исконска људска потреба да се потчини, да би имао на шта да кука...:lol:

дабоме. и због Бога се не осећам потчињеним, него божанственим ;)

pa koja zemlja zeli da postane kraljevina?

NI JEDNA NA SVETU osim Srbije, a sve to gura samo jedna osoba : Milunka!

Zarekla se da ce jednoga dana biti dvorska dama!

O tome se dugo pricalo u intelektualnim krugovima u Beogradu.

Cak je o tome imalia i jedan intervju na SRT gde je iznela svoje intimne zelje i nadanja.

Блајби, није тема Милунка, него изјава Дивне Љубојевић. зато ако имаш шта да кажеш, изволи. ако немаш, довиђења пријатно.

Блајби, није тема Милунка, него изјава Дивне Љубојевић. зато ако имаш шта да кажеш, изволи. ако немаш, довиђења пријатно.

Колега, мораш разумети његову еуфоричност.

За 2 дана је његов велики петак, пред празник светог мученика нерадника, дан када ће фарбати петокраке и евоцирати успомене на зло комунистичко време, па мора негде да се истресе :)

Ja sam komentarisao Milunkin tekst.

Moram li da komentarisem ono sto ti zelis?

ти можеш да коментаришеш шта год желиш, али могао би да покажеш мало више обзира према колегиници. јер то што радиш зове се прогон.

ти можеш да коментаришеш шта год желиш, али могао би да покажеш мало више обзира према колегиници. јер то што радиш зове се прогон.

Vidim da su se moderatori urotili protiv mene....

Neto im ne godi....

Bivlo je toga i ranije, nije ovo prvi put Statleru i Tico.

Obicno sam im nakon nekog vremena video ledja.

I ovako vas je previse, a to je dijamtralno suprotno kvaliteteu moderisanja diskusija.

Pa kako bi onda ovaj moderator agitovao :D

Ма, да, за разлику од свих осталих, који се стриктно држе Правилника, ко пијан плота...:lol:
Мени, који нити сам религиозан, нити монархиста- тема уопште не смета. Лад ме нека не занима, ја је игноришем и одем на неку другу.
Овде се ради о паничном страху вас жутих од сваке реафирмације националног осећања, макар и оваквог, погрешно конципираног;:roll: уместо да покушате да пронађете грешку у таквом концепту, ви прибегавате линији мањег отпора- захтеву за уклањањем теме.
ако типично за жуте- забрана, али- демократска...:lol:

Pojedini se drze pravilnika odma zatarabe temu, sve zavisi o kome i cemu se pise :D

Госпођо, зашто ти смета интервју са уметницом Дивном? Ајде да је нека страначка пропаганда у питању или неки недоличан садржај, али теби бре госпођо буразеру смета уметнос.

Колега, мораш разумети његову еуфоричност.

За 2 дана је његов велики петак, пред празник светог мученика нерадника, дан када ће фарбати петокраке и евоцирати успомене на зло комунистичко време, па мора негде да се истресе :)

а нема туцања петокракама? ех старости, муко грдна :lol:

Pojedini se drze pravilnika odma zatarabe temu, sve zavisi o kome i cemu se pise :D
Тачно.
Видим ја да ту пуцате на Статлера и Валдорфа; :lol: замерате му попустљивост и толеранцију због овакве теме, и смета вам што не дозволи неке ваше, које би ви да обрађујете.
А ја сам захвалан кад ми неку обришу, не дозволе- то ми је изазов да их зезнем, другачијим приступом.:lol:
Проблем је овде у ствари нешто друго- он је жесток и добар дискутант, који није лак противник; има аргументе, знање и способност да то комбинује( до душе, некад и погрешно, али, добро:lol:) а жути не воле превише да се ментално напрежу и побију га аргументима; навикли су да њихови воде игру, па их збуњује јад им се оваква тема провуче испод радара, и немају контролу.
Навикни се, и играј без почетне предности. Измери се у тим измењеним околностима; провери своје способности у полемици, у којој модерација није на твојој страни.
Има то своје предности...

Back