Odoše Hrvati u Šengen!

Nisam nimalo smiješan. Trebaš doći u Hrvatsku pa vidjeti razliku između Hrvatske i Srbije. U gotovo svakom pogledu. Ja se pri tom ne naslađujem vašim slabijim razvojem. Dapače. Bilo bi mi drago da umjesto što gubite desetljeća razvoja, konačno krenete sređivati svoju državu.
Na stranu ove budale, no ne znam u detalje što dobijamo s tim? Znam za okvire, no ne znam kako će se to odraziti na tretman objenih, "migranata"?

Znam da smo im davali po tamburi na granici prema BH, Cazin i sl., i da su domaći izdajnici plus gadovi iz UK i sličnih zemalja cvilidretali nad tužnm sudbinom osmuđenih. No- što sad?

Plenković nema petlje da kao Kekeci i Orban podigne žicu i zid prema istoku- jedino ako mu iz EU daju mig.
Srbija i BiH su bile dvije glavne "divlje" zemlje koje su služile kao prolazište za crne i osmuđene.
I što sad?

Na stranu financijske povoljne stvari, glavni problem je kako s Afro-Azijom i koje su pravne posljedice?

Ljudi već šize zbog te ekipe, i spravom, no vlada i mediji šute o tom kao p***** uz poneki izuzetak:

https://www.novilist.hr/rijeka-regi...ucka-kuhinja-i-sanitarni-cvorovi-za-migrante/

"Napalila sam se na naglasak, a tek kad sam videla ostale atribute..."​

Dame iz Hrvatske, navodno, privlači fizički izgled Srba, maniri, akcenat..., ali, pre svega, obdarenost i umešnost u se*sualnim igrarijama
- Najviše volim dečke iz Beograda, oni su tako urbani i kul, imaju šlifa, znaju kako se ponaša pravi muškarac sa damama, priča nam Tamara iz Splita.

- Dobri su ljubavnici, intrigantni su, pomalo i hladni što me dodatno uzbuđuje. Kada odem nazad, nikome ne smem da pričam šta sam tamo radila, pa se pravdam preteranim noćnim provodom i kupovinom, dodaje Tamara.

- Tokom leta bar pet dana provedem u Beogradu, oduševljava me slobodan duh u Srba. Najviše volim noćni provod, tada mogu da budem sve ono čega se u Zagrebu sramim, priča nam Staša.

One nece u sengen,one ce u Srbiju...... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back