Odoše Hrvati u Šengen!

Da svijet katolički i mnogo slobodnih pički :D koje iebemo...toe zato sto ima mnogo i furundzija u tom svijetu pa onda moramo mi normalni da mazimo usamljene zene svijeta katoličkog :per:

Vi yhebete naš ološ koji ide u Beograd, to je onaj ološ koji nitko u Zagrebu ne bi ni pipnuo...
Mi yhebemo samo najfinije srpske princeze, kćeri i sestre najslavnijih srpskih careva, čije su guzice redovito servirane na hrvatske dvorove, jer ste bili naš vazal. Tamo su srpske princeze vidjele nešto, a to nešto su ispričale doma svojima, i onda, kad su Srbi čuli kako hrvatski pimpek rastura, počeli su oblačit kravatu...

.

Imam teoriju da je to zbog katolika. Imaju bolju poziciju nego u nekoj protestanskoj zemlji. Irci su vatreni katolici mrzitelji protestanskih Engleza.

Pa vidi, i Španija je katolička zemlja, ali Hrvata tamo slabo ima, a jedino objašnjenje je da su španski zahtevi u pogledu profesionalnih kvalifikacija znatno jači nego oni u Irskoj. Drugo, Španija ima dovoljno konobara i perača sudova, dok Irska nema jer su im i konobari po pabovima pijani, pa daj makar Hrvate ako nema ničeg drugog.

Pišeš kako nisi ljudsko biće, znamo ionako, barem neko normalno.
Ko pes njuškaš svako ***** i mlaku mokraće koji spaziš. Čudan hobi!

Jok, ti si rekao da treba okrenuti glavu na drugu stranu i ne gledati u vašem pravcu. Ja sam se nadovezao na to da se tako radi sa svakim izmetom. Ergo, čim izmet bude uklonjen, nema ni potrebe misliti o njemu, tačnije o vama :whistling:

Pa vidi, i Španija je katolička zemlja, ali Hrvata tamo slabo ima, a jedino objašnjenje je da su španski zahtevi u pogledu profesionalnih kvalifikacija znatno jači nego oni u Irskoj. Drugo, Španija ima dovoljno konobara i perača sudova, dok Irska nema jer su im i konobari po pabovima pijani, pa daj makar Hrvate ako nema ničeg drugog.
Nije Spanija da se ide da radis ,uglavnom si dobro opisao turizam .pranje sudova .konobarisanje ,sobarice. Ok je to ali nekako nestabilno. Irska naslonjena na Britaniju ima industriju u naponu jer imaju manje plate i poreze od UK ali bolje nego u Spaniji i sigurnije od romanskih zemalja . Spanci idu u Nemacku da rade?

Šta ću kad je to najbolji opis Hrvata. Srpski izmet :kafa: Nemoj da te buni što ne koristim reč "otpad", jer to su sinonimi. Naučićeš šta je sinonim kad budeš krenuo u osnovnu školu. Valjda :lol:

:hahaha:
Screenshot_20221110-221845_Chrome.jpg

Back