veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Čak i ovde je odgovor tebi, dakle vraćamo se na tezu da, kada tebe ne bi bilo, ne bi bilo ni priče o kržljavcima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Promeni ti dobavljaca,nesto ti je dao neispitano...da nije iz EU stiglo....![]()
![]()
![]()
![]()

Da svijet katolički i mnogo slobodnih pičkikoje iebemo...toe zato sto ima mnogo i furundzija u tom svijetu pa onda moramo mi normalni da mazimo usamljene zene svijeta katoličkog
![]()
Imam teoriju da je to zbog katolika. Imaju bolju poziciju nego u nekoj protestanskoj zemlji. Irci su vatreni katolici mrzitelji protestanskih Engleza.Mogu, ali oni biraju Irsku. Verovatno zbog sniženih zahteva u pogledu kvalifikacija u poređenju sa ostalim zemljama EU![]()
Pišeš kako nisi ljudsko biće, znamo ionako, barem neko normalno.Čak i ovde je odgovor tebi, dakle vraćamo se na tezu da, kada tebe ne bi bilo, ne bi bilo ni priče o kržljavcima![]()
Imam teoriju da je to zbog katolika. Imaju bolju poziciju nego u nekoj protestanskoj zemlji. Irci su vatreni katolici mrzitelji protestanskih Engleza.
Pišeš kako nisi ljudsko biće, znamo ionako, barem neko normalno.
Ko pes njuškaš svako ***** i mlaku mokraće koji spaziš. Čudan hobi!

nato marince i oni vas...vidno ste falili ovde kad su dosli u SpalatoMi yhebemo samo najfinije

Pa evo te opet. Sam tako zanimljiv?Jok, ti si rekao da treba okrenuti glavu na drugu stranu i ne gledati u vašem pravcu. Ja sam se nadovezao na to da se tako radi sa svakim izmetom. Ergo, čim izmet bude uklonjen, nema ni potrebe misliti o njemu, tačnije o vama![]()
Pa evo te opet. Sam tako zanimljiv?

I opet ti oko "izmeta".Pa to ti i pričam, dok si ovde ti i drugi srpski otpad, priča se o vama. Da vas nema, niko ne bi znao ni da postojite. A zanimljiv si jedino za virtuelno trpanje, jer drugih kvaliteta nemaš![]()
nato marince i oni vas...vidno ste falili ovde kad su dosli u Spalato![]()

I opet ti oko "izmeta".
Nemoj da te buni što ne koristim reč "otpad", jer to su sinonimi. Naučićeš šta je sinonim kad budeš krenuo u osnovnu školu. Valjda 
Đimi, u devedesetim drži koncerte, jučer primio nagradu.

Nije Spanija da se ide da radis ,uglavnom si dobro opisao turizam .pranje sudova .konobarisanje ,sobarice. Ok je to ali nekako nestabilno. Irska naslonjena na Britaniju ima industriju u naponu jer imaju manje plate i poreze od UK ali bolje nego u Spaniji i sigurnije od romanskih zemalja . Spanci idu u Nemacku da rade?Pa vidi, i Španija je katolička zemlja, ali Hrvata tamo slabo ima, a jedino objašnjenje je da su španski zahtevi u pogledu profesionalnih kvalifikacija znatno jači nego oni u Irskoj. Drugo, Španija ima dovoljno konobara i perača sudova, dok Irska nema jer su im i konobari po pabovima pijani, pa daj makar Hrvate ako nema ničeg drugog.
Đimi, u devedesetim drži koncerte, jučer primio nagradu.![]()

Šta ću kad je to najbolji opis Hrvata. Srpski izmetNemoj da te buni što ne koristim reč "otpad", jer to su sinonimi. Naučićeš šta je sinonim kad budeš krenuo u osnovnu školu. Valjda
![]()

Konjušar je bila titula, ali šetači cipela to ne razumiju.Čudo niste ovu pesmu stavili kao himnu, bolje se uklapa![]()

Konjušar je bila titula, ali šetači cipela to ne razumiju.
Zato i kad ti se kaže da si zakržljao, ti to shvatiš kao kompliment 
Opet ti oko "izmeta".Jedino si zaboravio da napomeneš kako se ovo "ne gledaj, zaobiđi" odnosi na vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet ti oko "izmeta".

Za konjusarstvo ?Đimi, u devedesetim drži koncerte, jučer primio nagradu.![]()
Za konjusarstvo ?