veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ti si gost na mojoj temi, molim lijepo.![]()
Ovo nije stvarni život, a tema na forumu nije jednako kuća

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si gost na mojoj temi, molim lijepo.![]()

nikog ne zanima. 
Skinuli bi oni gace i ponudili se samo da ih primimo nazad.......salju Hrvatice vikendom u izvidnicu....Upravo to i radiš svakodnevnim kampovanjem na srpskom forumu![]()

pa stalno se poredisNe, nego ću se uspoređivati sa Srbijom, Albanijom, Moldavijom i Kosovom.![]()
Četiri stranice za temu kojane zanima.
![]()
Dobro, to nam jeste zanimljivo, naleti tako neka zakržljala budala s vremena na vreme 
Gde bi se drugo sprdali nego ovde na temi o ustasko fasistickoj tvorevini koja je kolaka EU......Četiri stranice za temu kojanikog ne zanima.
![]()

Kakva paranoja, Bože sačuvaj.Skinuli bi oni gace i ponudili se samo da ih primimo nazad.......salju Hrvatice vikendom u izvidnicu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Skinuli bi oni gace i ponudili se samo da ih primimo nazad.......salju Hrvatice vikendom u izvidnicu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evo i peta stranica. Bravo!Gde bi se drugo sprdali nego ovde na temi o ustasko fasistickoj tvorevini koja je kolaka EU......![]()

Nije paranoja,pitaj Hrvatice,sve ce ti objasne.....Kakva paranoja, Bože sačuvaj.![]()

Pa sad...sa preko 21000 tvojih krljanja na forumu iz Srbije za nesto vise od 4 godine spram mojih evo skoro jedva 6600 za isto toliko...hmmm kompleksi ?Kompleksi?![]()

Kakva paranoja, Bože sačuvaj.![]()

Bice jos 55...ovaj sex vredi truda...samo ti podmazi bulju i ne brini....Evo i peta stranica. Bravo!![]()

Nije paranoja,pitaj Hrvatice,sve ce ti objasne.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bice jos 55...ovaj sex vredi truda...samo ti podmazi bulju i ne brini....![]()

Ja gostoprimljiv,da mu olaksam.......Pa sad, ne mora ni da podmazuje, nama svakako svejedno, a kako stvari stoje i njemu![]()

Samo vi održavajte temu. Očekujem barem tih 55 stranica dok se vratim. Aj sad brzo na posao i piši! Imaš uru vremena da dođeš do 20-te strane!Bice jos 55...ovaj sex vredi truda...samo ti podmazi bulju i ne brini....![]()

Ja gostoprimljiv,da mu olaksam.......![]()
![]()
![]()

Samo vi održavajte temu. Očekujem barem tih 55 stranica dok se vratim. Aj sad brzo na posao i piši! Imaš uru vremena da dođeš do 20-te strane!![]()

Na stranu ove budale, no ne znam u detalje što dobijamo s tim? Znam za okvire, no ne znam kako će se to odraziti na tretman objenih, "migranata"?Nisam nimalo smiješan. Trebaš doći u Hrvatsku pa vidjeti razliku između Hrvatske i Srbije. U gotovo svakom pogledu. Ja se pri tom ne naslađujem vašim slabijim razvojem. Dapače. Bilo bi mi drago da umjesto što gubite desetljeća razvoja, konačno krenete sređivati svoju državu.
A đipa se dobro,doduse nisam znao da ce bas ovako ludo i brzo.I od toga sve četiri virtuelno trpanje tebe, a ni reč o temiDobro, to nam jeste zanimljivo, naleti tako neka zakržljala budala s vremena na vreme
![]()

Na stranu ove budale, no ne znam u detalje što dobijamo s tim? Znam za okvire, no ne znam kako će se to odraziti na tretman objenih, "migranata"?

A đipa se dobro,doduse nisam znao da ce bas ovako ludo i brzo.