Odoše Hrvati u Šengen!

"Napalila sam se na naglasak, a tek kad sam videla ostale atribute..."​

Dame iz Hrvatske, navodno, privlači fizički izgled Srba, maniri, akcenat..., ali, pre svega, obdarenost i umešnost u se*sualnim igrarijama
- Najviše volim dečke iz Beograda, oni su tako urbani i kul, imaju šlifa, znaju kako se ponaša pravi muškarac sa damama, priča nam Tamara iz Splita.

- Dobri su ljubavnici, intrigantni su, pomalo i hladni što me dodatno uzbuđuje. Kada odem nazad, nikome ne smem da pričam šta sam tamo radila, pa se pravdam preteranim noćnim provodom i kupovinom, dodaje Tamara.

- Tokom leta bar pet dana provedem u Beogradu, oduševljava me slobodan duh u Srba. Najviše volim noćni provod, tada mogu da budem sve ono čega se u Zagrebu sramim, priča nam Staša.

One nece u sengen,one ce u Srbiju...... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

"Ovde je sve isto kao i u Zagrebu, samo veće, moćnije, krupnije i divlje" :lol:

Cestitam.
To isto znaci ucvrcavanje granice sa BiH, Srbijom i CG, zbog migrantskih tokova.
Ako predju granicu put im je otvoren u EU, sto zemlje clanice sigurno ne zele.
Kad se podize žica ?
Да, Немци их нису примили у милионској цифри, а и остали. :lol:
Сад ће да покушају да их населе по пустој Хрватској.
Али, они то неће хтети.

A i glumci te ostali umjetnici nesto se cesto vataju puta za Srbiju(serije,filmovi) slabo za šengenliju :D

To je zapravo problem. Govorimo istim jezikom i ti klošari znaju da ih jedino mi razumemo, to jest da im je ovde jedino tržište gde imaju prođu, osim naravno Hrvatske. Iz tog razloga se nikad nisu makli od nas potpuno, zato ih ima i na srpskom forumu u krdima...

E, uvek zaboravim da te pitam, odakle ti taj epitet "urban" kad u Ustaškoj ne postoji ništa što nalikuje na grad? :lol:
Jel ova mikro-postojbina za usporedbu sa Vele-Zagrebom...?
To malo urbanog šta ima guta zelenje...
Nećete nikad uć u Šengen, ako ne proširite grad. Ne primamo riječnu flotilu - koja tvrdi da je grad...
1668113463766.png

To je zapravo problem. Govorimo istim jezikom i ti klošari znaju da ih jedino mi razumemo, to jest da im je ovde jedino tržište gde imaju prođu, osim naravno Hrvatske. Iz tog razloga se nikad nisu makli od nas potpuno, zato ih ima i na srpskom forumu u krdima...

A ta krda Hrvata na srpskim forumima smo ja, most, bregami i frtajler...
Prije toga je bio Kevičnjak i KaraAdam - ali to sam isto bio ja...

.

Jes'...ka'e mi smo nato jjeeee zivio nato jjeeee pa trč' u Irsku :D

Rešili smo dve dileme, mada realno nije ni bilo potrebno puno truda. Znači, Hrvatice dolaze u Beograd da nađu tuki, a Hrvati u Irsku da nađu posao. Ostaje još pitanje zašto kržljavci dolaze na srpski forum? Nekako se nameće zaključak da traže i tuki i posao :lol: Ovo prvo dobijaju svakako, a drugo ako su ekstra zakržljali da budu lokalni trolovi :kafa:

Jel ova mikro-postojbina za usporedbu sa Vele-Zagrebom...?
To malo urbanog šta ima guta zelenje...
Nećete nikad uć u Šengen, ako ne proširite grad. Ne primamo riječnu flotilu - koja tvrdi da je grad...
Pogledajte prilog 1253606
Po cemu je Zagreb vele......daj mi jednu stvar po kojoj ste poznati,autenticni,svoji.
Pratis li ti ankete,koga boli qurac za EU I sengen,Srbin nije bio nikada poltron niti podguzna muva.....ajde sad i ti razguli ka toj EU i ne okreci se sine.... :hahaha:

Po cemu je Zagreb vele......daj mi jednu stvar po kojoj ste poznati,autenticni,svoji.
Pratis li ti ankete,koga boli qurac za EU I sengen,Srbin nije bio nikada poltron niti podguzna muva.....ajde sad i ti razguli ka toj EU i ne okreci se sine.... :hahaha:

Neka njega, ostavi ga bez odgovora, to nije klasičan slučaj forumskog kržljavca, već se radi bukvalno o klinički bolesnoj osobi. Ako bude pregoreo k'o osigurač, počeće da kači svoje slike iz WC - a kako bi pokazao, citiram, "izvajano telo hrvatskog ratnika" :lol:

Svaka Vam cast! Sada ste punopravni stanovnici najbogatije regije na svetu. Mozete da idete gde god vam je volja po Evropi da radite u bilo kojoj zemlji .Verovatno nije bilo lako ali ste uspeli .Nekako vam je tamo i bilo mesto.Voleo bih da vidim Srbiju na tim pozicijama ali tesko da cu to doziveti. Medjutim kako me interesuje Srbija a ne Hrvatska trudicu se da idemo tim putem i ove nase neuke ljude upucujem da idemo tim putem ,koji je svakako put prosperiteta .

Back