Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.243
I mene je iznenadio kad sam ga čuo kako priča.Lakše Macronu naučit hrvatski, nego meni francuski.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene je iznenadio kad sam ga čuo kako priča.Lakše Macronu naučit hrvatski, nego meni francuski.![]()
Plenki inače rastura francuski, Macron je samo pročitao par rečenica s blesimetra.I mene je iznenadio kad sam ga čuo kako priča.

Ka da mu je teško naučit par rečenica na hrvatskom kad već od rođenja lomi jezik govoreći francuski.I mene je iznenadio kad sam ga čuo kako priča.
Vjerujem da ćeš se ipak složiti da je čak i to bolje nego imati srpski quurac u hrvatskom doopetu.Sad imamo hrvatski quurac u hrvatskoj ruci
Istina.Vjerujem da ćeš se ipak složiti da je čak i to bolje nego imati srpski quurac u hrvatskom doopetu.![]()
Da samo sa turcima medju redovimaHrvati postoju još jednom u povijesti graničari na predvorju Europe. Izgleda da nam je to sudbina.

Eto i to je samo jedna od miliun pozitivnih stvari koje je ucinio Predsjednik Hrvatske Vlade, Gospodin Premijer Andrej Plenkovic.Eto i to je to.![]()

Kaže mi jedna bliska osoba koja je nedavno bila na Malti da su Srbi na svakom koraku.Одоше Рвати из Хрватске...![]()

Ti i ne znaš koja je tvoja domovina. Zato i jesi takav.Milineeee, volim moju domovinu Rvacku![]()
Kaže mi jedna bliska osoba koja je nedavno bila na Malti da su Srbi na svakom koraku.![]()

Samo ti fantaziraj. Drugo ti nije preostalo.Хрвати да крену на време ка Германијама...
А Срби да се врате у Далмац., Лику, Кордун, Банију, Славонију...
Пробали сте, видели сте да вам не иде државност уз све преференције...зато напустите, јер не иде вам...
U Beču više Srba nego Austrijanaca.Ваауу ...Малта ..пар км х пар км
Uvijek su Srbi bježali u sređene države, iz nekog razloga najviše u Hrvatsku. Recimo divlje Kosovo, srce Srbije, zaobilaze u velikom krugu.Хрвати да крену на време ка Германијама...
А Срби да се врате у Далмац., Лику, Кордун, Банију, Славонију...
Пробали сте, видели сте да вам не иде државност уз све преференције...зато напустите, јер не иде вам...
Uvijek su Srbi bježali u sređene države, iz nekog razloga najviše u Hrvatsku. Recimo divlje Kosovo, srce Srbije, zaobilaze u velikom krugu.

Za vas, apoteka.Сређени сте ви...али керец...![]()
U Beču više Srba nego Austrijanaca.