Grossmeister
Primećen član
- Poruka
- 838
Bitno da Bosnje u rs u školi slave SV SAVU i uče po srpskom gradivu....
Sa nametanjem samo stvarate ljudima veću odbojnost.
Bitno da Bosnje u rs u školi slave SV SAVU i uče po srpskom gradivu....
nista bolje nije po srbe u sarajevu ili u hr, naprotiv gore je...Sa nametanjem samo stvarate ljudima veću odbojnost.
nista bolje nije po srbe u sarajevu ili u hr, naprotiv gore je...
Koliko je meni poznato na teritorijama sa bošnjačkom većinom niti jedna škola nema kao "Dan škole" neki islamski praznik ili ličnost vezanu za islam. U Hrvatskoj takođe ništa na vjerskoj osnovi, to je samo.kod.Srba pravoslavizacija školstva.
Koliko je meni poznato na teritorijama sa bošnjačkom većinom niti jedna škola nema kao "Dan škole" neki islamski praznik ili ličnost vezanu za islam. U Hrvatskoj takođe ništa na vjerskoj osnovi, to je samo.kod.Srba pravoslavizacija školstva.
Već možeš.Kad mozemo pazariti sa evricima?
NegAe su otišli više?
Nek je sa srećom. I da se ne prave više nikakve jugoslavije.
Euro je pravi novac. Ebeš kunu!/najebali ste sada. Kako cete bez ustaskih kuna?
De pravi, vidis da stampaju ko ludiEuro je pravi novac. Ebeš kunu!![]()
Je, štampaju ko srpski dinar 90-ih.De pravi, vidis da stampaju ko ludi![]()
Oblačno je kao pred kišu trolčino.Kako lijep sunčan dan u Hrvatskoj. Nebo i zemlja okupana suncem, više izgleda kao proljeće nego da je zima. Sve je to učinak uaska u Schengen i prelaska na euro. Sve izgleda ljepše, moćnije i bolje.🌞
Pa da, gde je sad dojcmarkJe, štampaju ko srpski dinar 90-ih.![]()
Trolčino, ne znam u kakvoj si ti rupetini, ali kod mene je sunčano. Ni oblačka na nebu.Oblačno je kao pred kišu trolčino.
A kako se pučanstvo oseća..gledaju panično sa se otarase ono malo kuna što imaju,trgovci malobrojni u očaju.
Žena na Tisku u očaju.
Ne kenjaj.
Gde kod tebe?Trolčino, ne znam u kakvoj si ti rupetini, ali kod mene je sunčano. Ni oblačka na nebu.
Je, panika je u gradovima i selima širom Hrvatske. Uskoro izlazi Nacionalna garda na ulice da uvede red.![]()
Aha, ti radiš negdje u Hrvatskoj na blagajni pa ti je pun kufer tih koji dolaze razmijenit lovu.Gde kod tebe?
Pa jeste.
Ljudi dolaze sa 200 kuna i kupuju sitnice samo da bi dobili kusur u evrima.
Eto oko čega se običan narod vrti.Oko 5-10€.
Kome ti prodaješ maglu i olinjalu Ursulu?![]()
Kakav sad sezonac vole?Aha, ti radiš negdje u Hrvatskoj na blagajni pa ti je pun kufer tih koji dolaze razmijenit lovu.Pa tako kaži, sezonac!
![]()
U Dalmaciji. Sve sunčano, ni oblaka na nebu. Temperatura ugodnih 16°.Kakav sad sezonac vole?
Prestani da izigravaš klovna.
Umesto što praviš predpostavke o meni odgovori šta sam te pitao.
Gde je to kod tebe lepo vreme i sija sunce?
Kako teče vraćanje kusura u evrima za kune?
Ma ne moraš ništa da odgovaraš jer pojma o realnom životu ni nemaš.
I da.Neke su stvari koliko sam mogao da vidim ipak morale i pored dvojnih cena da poskupe.Nešto simbolično po 10-20 lipa zbog obračunavanja u evrima.Videćemo kako će dalje sve to da teče a ti indijančugo nastavi da kuckaš iz svoje zapizdine.Klovnu.