Odnos vernika/ateiste/agnostika prema smrti. Da li se bojite smrti?

Дакле, хајде да чујемо шта се дешава са грешнима послије Страшног суда, да ли бивају уништени или гледају Лазара?😉
Nepokajani gresnici ce nazalost biti zauvek unisteni stgo znaci da nece biti u stanju da gledaju ni Lazara,ni Nebojsu,NI OVOG NI ONOG...

Nepokajani gresnici ce nazalost biti zauvek unisteni stgo znaci da nece biti u stanju da gledaju ni Lazara,ni Nebojsu,NI OVOG NI ONOG...
Па зар у оној поруци нису рекао да се прича о Лазару односи на период послије васкрсења? Е мој Роби, по стоти пут си се заплео као пиле у кучине појушавајући одбранити неодбрањиве теорије.😉

Dočekasmo i to da religija nema moderatora
Поззз Гогили, па гдје си ти, нисам те читао од прољетос, додуше и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.😀

Па зар у оној поруци нису рекао да се прича о Лазару односи на период послије васкрсења?
Daj me citiraj da vidimo dali ja ne znam sta pisem ili da je mozda problem do tebe da ne kontas ono sto citas ???!!!
Е мој Роби, по стоти пут си се заплео као пиле у кучине појушавајући одбранити неодбрањиве теорије.😉
Uz svo duzno postovanje,zamolio bih te da me prvo citiras da vidimo sta je kako je pa cemo onda sa konacnim zakljuccima,jel vazi ?

... и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.😀
Pa gde si ti oslobidioce,blago nama sto si se setio da svratis i da nas spases od "okupatora'...Nas slavni partizan Koslav 75... :D

Prije će ući u Raj onaj kojeg svi vide kao najvećeg grešnika, nego većina onih koji tvrde i proglašavajući sebe vjernicima.

Šta je bilo u vezi Isusa najveći otpadnici društva su bili osuđeni na smrt razapinjanja na Križu, a on dobi srednje ime Krist što je u stvari Krst ili Križ poistovijećen je sa sramotnom smrću koju su Rimljani osmislili za otpadnike. Dok kasnije se tvrdi da je uzašao na oblaku u Nebo za koje su stari narodi točnije religija smatrala Rajem.

Braniti pravoslavlje od njihove savesti????
Ne lupetaj
Pitala si i dobila odgovora,daj se fokusiraj i prihvati realnost.
Ti što si prodao veru svojih predaka nemaš savest ni obraza tako da...
To nije bila vera vec nevera,otpad od hriscanstva,paganska verska praksa u svakom smislu reci.
Preci ti se prevrću u grobu od stida i srama zbog tebe.
Zapravo moji preci su sada dezintegrisani u prahu zemaljskome i to je to...mene se mogu sramiti mozda moji iz porodice ukoliko sam svojim zivotom pokazao da sam los covek u bilo kom smislu reci.

Pitala si i dobila odgovora,daj se fokusiraj i prihvati realnost.

To nije bila vera vec nevera,otpad od hriscanstva,paganska verska praksa u svakom smislu reci.

Zapreavo moji preci su sada dezintegrisani u prahu zemaljskome i to je to...mene se mogu sramiti mozda moji iz porodice ukoliko sam svojim zivotom pokazao da sam los covek u bilo kom smislu reci.
Na kulturan način si rekao šta te briga za oca, dedu... Oni su samo prah
Voljeni ne umiru dok ih se oni što ih vole sećaju
Ti izgleda mnogo brzo zaboravljaš

Na kulturan način si rekao šta te briga za oca, dedu... Oni su samo prah
Mene danas me uopste ne moze biti briga za trenutno stanje mojih predaka jer sta god ja mislio ili radio nista ne moze uticati na njihovu sadasnjost a jos manje - buducnost !
Ja se mogu samo secati nasih zajednickih dana u proslosti i ujedno osecati tugu,izmedju ostalog, sto i oni nisu bili u stanju da postanu svesni realnosti o hriscanstvu.
Voljeni ne umiru dok ih se oni što ih vole sećaju
Tako je i to moze potvrditi gortovo svako zdravorazumsko ljudsko bice jer se jako cesto u mislimo secamo nasih dragih koje smo izgubili.
Ti izgleda mnogo brzo zaboravljaš
...lose ti izgleda,promeni ugao posmatranja,mozda budes imala bolji horizon da pokusas jos jednom...

I bolje. Ko god da bude verski je pristran na neki način.
Не мора да значи, док је глиста била мод, она као будиста није била пристрасна овим бројнијим конфесијама, а будиста је свакако мало на форуму тамо да нијд била пристрасна ни њима.😀

Поззз Гогили, па гдје си ти, нисам те читао од прољетос, додуше и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.😀
ма јок, дођем и мало пецнем ове ђавоимане и врнем се да политичарим 😁

Mene danas me uopste ne moze biti briga za trenutno stanje mojih predaka jer sta god ja mislio ili radio nista ne moze uticati na njihovu sadasnjost a jos manje - buducnost !
Ja se mogu samo secati nasih zajednickih dana u proslosti i ujedno osecati tugu,izmedju ostalog, sto i oni nisu bili u stanju da postanu svesni realnosti o hriscanstvu.

Tako je i to moze potvrditi gortovo svako zdravorazumsko ljudsko bice jer se jako cesto u mislimo secamo nasih dragih koje smo izgubili.

...lose ti izgleda,promeni ugao posmatranja,mozda budes imala bolji horizon da pokusas jos jednom...
Nema šta da menjam
Po tvom kazivanju ti se njih samo sećaš po tome što nisu hteli svoju veru da prodaju i zbog toga si tužan

Back